tisdag 2 augusti 2011

Igår

Fick jag gå husesyn hemma hos Lina och träffa en son och en man. Det var angenämt och trevligt, jag fick också äran att premiärsitta nyinstallerade soffor. Sedan drog jag och Lina och dansade zumba på Linas strand. Jag kallar den så nu. Linas strand. Det var askul men vi var tvungna att gå innan det var slut, för att hinna duscha. Sedan drog vi in till stan.

Café Opera innan 20 var deadline och vi hann. Väl där stod Katerina Janouch och pratade med Calle Norlén. Jag är ett stort Calle Norlén-fan, han är alltid sylvass och rakt på spiken. Det kunde vi ju ha pratat lite mer om när Katerina presenterade oss. Eller om min (och kanske också hans) favvostad Barcelona, eller om vad som helst mer än ett framkraxat "Jag älskar det du skriver" ackompanjerat av en flammande kind. Herregud. Jag fick trots detta töntbeteende ett erbjudande att följa med honom hem och jag sa ja. Men Katerina J hade lite problem med att han skulle byta sida och jag hade problem med att jag var gift. Så det bidde liksom inget av det.

Sedan kom Ella Lemhagen som är polare med min lillasyster så då fick jag för mig att vi var polare också. Så då var vi ju tvungna att prata om det här gemensamma intresset vi har. Min syster. Lina och min syster delar för övrigt födelsedag.

Sedan såg vi både Babsan och Lili & Susie uppträda och då stötte jag på Calle igen. Då ursäktade han sig fort. (Han var väl rädd att jag skulle kräva att få följa med hem trots allt).

Efter det tjusiga framträdandet på scen blev det dansgolv men mitt i slutade musiken och vi som dansade ba "What the fuck?"

Lina, Katerina och jag gick vidare och what happens in Pride - stays in Pride.

Nu ska jag och mina barn göra bussutflykt (förortsbarnen som skjutsas runt till fördärvelse älskar bussutflykt) och hämta min lilla bil som jag hoppas står kvar där jag lämnade henne igår.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är denna Lina då? =)