fredag 12 augusti 2011

Två härliga dagar

Vi var på Kolmården igår och idag. Enligt prognosen skulle det ösregna. I verkligheten var vädret perfekt. De nedpackade stövlarna och regnkläderna fick ligga kvar i bilen och vila.

Vi bodde på Villa Fridhem. Så bra! Barnen fick goodiebag, vi var ensamma i poolen i över en timme och middagen var kanon. Mitt enda klagomål är sängen som var för mjuk så maken rullade på mig hela tiden. Hemsidan måste de dock jobba på, jag höll på att inte boka för att jag inte fick se tillräckligt med bilder. En kollega till maken hade dock varit där så jag gick på rekommendation.

Nu kom bilderna in helt i oordning men eftersom jag har intelligenta läsare så får ni se dem lite hoppigt.

Björne tar ett eftermiddagsdopp:


Här åker vi nya attraktionen "Safari". Väldigt fin utsikt på sina håll. Idag åkte vi med fint sällskap, vi slog oss samman med Susanne Boll med familj, som också skulle till Kolmården idag. Här är våra ungar:Här är Björnes ungar:Och här är då själva linbanan.
Giraffer längs linbanans väg:
Villa Fridhem:
Dagens bästa mål:Eftersom våra barn såg "Bamseshowen" igår skippade de den idag när vi råkade vara där vid samma tid. Istället åkte de den här fyra gånger i rad, helt själva. De var ruggigt nöjda.


4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Visst var linbanan läskig?

/nina sa...

Kul att ni gillade Villa Fridhem! Mina barn vill tillbaks, vi var där och firade min mamma när hon fyllde jämnt häromåret.

Susanne B sa...

Det var så roligt! Kram S

Pernilla sa...

Läskig Åsa? Läskig? Näe.

Nina, det vill mina med. Enligt stora E var det det bästa hotell hon någonsin har bott på. "Det var god mat, så fint och så bra pool."

Susanne, det var det!