lördag 12 januari 2008

Dagens Friskis...

Imorse var jag och fyraåringen på friskis o svettis. Hon körde knattejympa och jag ett baspass, sedan bastade vi. Sååå mysigt. Tyvärr glömde jag min Molton Brown duschkräm i duschen... Någon annan är väl lycklig ägare till den nu. Buhu buhu.

Dagens fulaste friskisoutfit:
På plats tre:
40-ngt tjejen som hade illröda byxor och illorange oversized t-shirt. Usch.
På plats två: 35+ tjejen som hade ett par urtvättade svarta mjukisbyxor och en urtvättad plommonaktiglila oversized t-shirt och därunder ett illgrönt linne (bh?) Ich. Kvinnor! Man ser inte smalare ut i jättetält!
På plats ett: Kvinna ca 55 som hade svarta cykelbyxor och en svart bh-top av märket "better bodies" på. 90-talet ringde och ville ha tillbaka sin outfit!

Usch, nu tror alla ni som inte känner mig att jag är en vidrig människa.... Därför får jag väl kora bästa klädseln:

Plats ett: 50/60 kvinnan som hade svarta ankellånga tights, svarta skor, vita strumpor och en svartvitrandig tröja med trekvartsärm. Hon såg stylish och mysig ut på jumpagolvet!

Dagens äckel: Mannen 40/50 som råkade gnida sig lite mot min rumpa när vi skulle ta mattor. Iuuuuuuuuuuuu. Vet dock inte om det var med flit eller inte men det var lika äckligt vilket som.

Har för övrigt varit med 10-åriga guddottern på Förtrollad. Den var till min förvåning riktigt bra. Så roligt gjord! Många skämt för vuxna - me like.

3 kommentarer:

Olivia sa...

Jag älskar när du är en sån vidrig människa... så roligt att läsa! ;-)))

Pernilla sa...

:) Tack!

Annika sa...

Ha ha, roligt skrivet! Precis vad jag behövde efter mitt skotta snö-pass! Massor med tung snö! Här behövs inga friskispass - iallafall inte idag! :)