måndag 22 september 2008

Bokmässan

Jag ska åka i år! (Och jag har fått rätt studentkort nu - puh) Jag har velat åka i flera år men jag har inte kunnat av olika anledningar. Nu kan jag i alla fall gå två av fyra dagar och det känns bra, även om jag gärna hade varit där alla fyra.

Men nu börjar jag få problem. Det finns för mycket att göra. Jag måste lusläsa programmen och se till att inte missa något. Inser att mitt tåg hem går alldeles för tidigt. Arrrgh! Råkade gå in på bokhora och då blev jag ju ännu mer stressad. Inser vad mycket det finns att se och höra. Kanske ska jag bara strunta i programmen och bara gå runt. Ja just det, för det är preciiiis jag. Jag vill gärna vara oplanerad och totalt crazy. Japp!

Nä. Jag måste nog fråga brudparet som vi ska se gifta sig på lördag om de kan skjuta på det hela en helg. Jag ska ju på bokmässan gud bevars.

Mental note to self: Ta semester hela bokmässan nästa år. Boka inte in något annat. Låt ingen annan boka bröllop den helgen heller.

6 kommentarer:

Frida sa...

Har du biljetter? Om inte har jag två som du kan få. Behöver bara din adress.

Frida igen... sa...

Du kan nå mig på: husmusens@hotmail.com

Tant Brun sa...

Avundjuuuk, jag är så avundsju-uk! Men ha det så roligt bland alla spännande människor och böcker vet ja!

Maria sa...

Jag har varit där några gånger. Underbart! Men sjukt mycket folk. Jag rekommenderar dock lite planerande främst gällande eventuella seminarier just eftersom det är så mycket folk. Glöm inte att ta med stor resväska så att du får plats med alla bokinköp. Ha så kul! Själv bestämde jag mig för att inte åka i år då jag är så sjukt trött (är gravid).

Pernilla sa...

Frida är världens snällaste. :) Jag har tacksamt tackat jag till biljetter.
Tant Brun, jag förstår känslan! :) Ska tänka på dig när jag går runt och klämmer på alla böcker.

Maria, tack för tipsen. Jag ska absolut planera, har ju 3 timmar på tåget vikta för planering. Har bokat in mig i tyst vagn så jag slipper bli störd i mitt viktiga arbete.

Resväska - check!

Jennica..... sa...

Hej hej,
Jag ska också på Bokmässan (på lördagen) för tredje året i rad. Det är fantastiskt roligt!! Och faktiskt jätte-skönt att gå själv, det har jag gjort varje gång. Lämnat man och barn hemma och bara njutit av att vara själv och kunna gå runt i precis min egen takt. Angående stövletterna så var de jätte-fina, men ta dem inte på mässan. Man blir jätte-trött i fötterna.

Första gången försökte jag planera in en massa olika författare att lyssna till, vilket innebar att jag sprang runt och försökte hitta till rätt montrar och hann lyssna lite här och där. Missade hur mycket som helst under tiden. Förra året så bara strosade jag runt och lyssnade på de jag såg, och prickade faktiskt in fler! Kanske inget bra tips, men stressa inte för mycket. Det finns så mycket att se, så du hinner få med en massa ändå.

Ha det riktigt skoj!!!
// Jennica