tisdag 30 september 2008

Man bör ha till rättesnöre

-bättre tänka efter före.
Innan man bestämmer sig för ett recept och handlar ingredienserna bör man kolla hur man ska tillaga maten. Det var lite för många moment klockan 16:30 med klängig tvååring som hädanefter kommer att kallas mammut då hon är så mammig. Soppan blev okej men var inte supergod. Jag åt nog mest mackor med soppa.

Annars har vi idag varit och förpestat tillvaron på makens jobb (åt lunch där) och därefter var det tänkt att vi skulle andas frisk luft i en friluftspark nära oss. Då började det påpassligt att regna så vid hemkomsten körde jag och Stora E pysselhörna när Lilla E (mammuten) sov middag alldeles försent.


Sedan fick Stora E med halsflussen fri tillgång till Fem myror är fler än fyra elefanter. Mammuten klängde i mina jeansbakfickor för att få uppmärksamhet när jag slet med att rensa kyckling, hacka chili, vitlök och ingefära.

Har idag investerat i receptfri hostmedicin då Stora E hostade så hon nästan kräktes i bilen på väg till makens jobb. Den medicinen var tydligen god, får se om den hjälper.


Och nu skriver jag. Har redan skrivit 20 ord. Har bestämt mig för att skriva minst 1000 ikväll. Vi får väl se. Har laddat med rödvin för inspirationens skull...

0 kommentarer: