lördag 13 september 2008

UgglaRheborgUlveson

Klagade ju lite över fredagsstatusen här hemma igår. Men vi hade fredagsmys inplanerat, barnen var hos de högt skattade, snart utarbetade barnvakterna och vi gick på Cirkus.

Vi var på genrepet till UgglaRheborgUlveson. Om de inte skriver om typ hela showen, kortar ner de olika numren och hittar en röd tråd så behöver man absolut inte gå och se dem. Jag tror att jag skrattade två gånger på 1,5 timmar. Trodde först att det var mig det var fel på, att jag var för trött. Men tyvärr inte. Några gick mitt i. (Tycker inte jag att man gör men men). Vi gick i pausen. Några saker var okej, några saker var roliga men det mesta var segt och bara trist. Men vad vet väl jag, det kanske blev skoj efter pausen.

Jag undrar ibland hur det går till när det blir sådär tråkigt. Finns det ingen längs vägen som säger "hallå, stopp ett tag, är det här verkligen roligt?" (Känner ibland att jag skulle behöva en sådan när jag skriver mina inlägg, så de inte blir såhär babbliga).

Vi hade i alla fall en trevlig kväll tillsammans med mat på lokal. Nu ska jag hämta mina barn medan maken drar runt på svensexa...

7 kommentarer:

Maria sa...

Det blev inte roligare efter paus. Till slut satt jag och min syster och undrade hur länge den skulle hålla på egentligen. Först vid 22:30 var den slut.

Pernilla sa...

Skönt att höra!!! Man undrar ju hur detta går till.. Skönt att vi gick!

Men nu blir jag nyfiken, hittade du min blogg genom mitt inlägg om showen eller brukar du läsa bloggen? Sammanträffande i så fall!

Maria sa...

Jag hittade till din blogg för ett tag sedan (via Denise Rudbergs blogg). Att du sedan på pricken formulerade det jag kände om föreställningen var värt en kommentar:)

Något otäckt som ni dock missade efter paus var att det verkade som musiken till ett nummer krånglade och den slutade spelas. Samtidigt tändes det upp i salongen och Hans Marklund konstaterade att något måste ha hänt. Efter ett tag kom det in en värdinna på scen och sa att de skulle hjälpa en ut från salongen som mådde dåligt, varpå alla vände sina huvuden mot händelsernas centrum. En kvinna bars ut och blev hämtad av ambulans. Det framgick inte vad som hänt, men läskigt var det.

Pernilla sa...

Komiskt att vi hittade till samma föreställning då! :) Vad obehagligt och jobbigt för den kvinna som mådde dåligt. Usch. Hoppas det gick bra för henne.

Vad gillade du avgaserna från motorcykeln? Det tog en bra stund innan de nådde oss men sedan var de kvar, kände mig lite tung i huvudet av dem faktiskt.

Maria sa...

Det dröjde ett tag tills de nådde oss också. Tänkte inte så mycket på dem utan mer på hur dåligt det numret var.

Anonym sa...

Fick biljetter till showen då jag fyllde år och såg fram emot den. Dock så var det en stor besvikelse, skulle ha läst din blog först och sedan sålt biljetterna på Tradera. Kan inte förstå hur de lyckats att få ihop något så dåligt. Var verkligen bara gjort för att försöka fylla ut tid.

Förmodligen var tankarna, vi gör en show. Det kan man ju tjäna en massa pengar på... Fyller den med lite kassa låtar.

Pernilla sa...

Visst känns det som att det var så det tänkte! Håller helt med dig!