tisdag 23 september 2008

Hiss eller diss?


Köpte skor idag. Har letat som en tok efter vanliga stövletter. Jag och skor fungerar inte! Jag kan aldrig hitta något som passar, mina fötter är dumma och får ont av typ allt. Jag brukar köra Ecco. Idag hittade jag ett hyfsat par, på Ecco. Hittade ett par som var snyggare men de fanns inte i min storlek. Jag brukar ha 39-40 och idag fick jag tom gå ner i storlek. Galet. Är lite osäker på om jag fixar klackarna, är inte jättebra på klackar...

Har nu svårt att bestämma mig för om jag gillar dem eller inte. Så kära bloggläsare. Vänligen rösta i enkäten till höger. Hiss eller diss.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hiss ända upp i topp! Och vad gäller klackarna: Det går med övning! Behåll dem!

Pernilla sa...

Hanna vad söt du är. :) Jag går runt och känner efter och det känns helt okej. Undrar om de håller en hel dag på bokmässan...?

Helena V sa...

Hej skrivarkompis!

Jag är jättestolt då jag ska bli publicerad i en bok för första gången! Tävlade (för första gången) i Libero/Vulkan/Röda korsets tävling och kom med.
Boken lanseras på årets bokmässa (du får kolla in den) och heter "Alla väntar barn".

Boken innehåller ca 85 debutanter. Den kommer att kosta 149 kronor och beställs på www.Vulkan.se. Boken säljs utan vinstintresse. Istället går 20 kr per såld bok till Röda Korsets kampanj Rädda mammorna. Bra på alla sätt och vis!

Hälsningar Helena i USA

Pernilla sa...

Helena, gud vad kul! GRATTIS! Jag hade tänkt anmäla mig till den tävlingen men kom aldrig mig för... Jag var supersugen! Så kul, ska absolut kolla in den på mässan!!! KRAM!
P

Helena V sa...

Tack!
Det är faktiskt ett bra sätt att skrivträna till småtävlingar och noveller.
Har lagt "stora romanen" åt sidan och längtar nu till den samt får distans.
Lycka till med ditt eget skrivande och hoppas du får mycket inspiration i helgen.

Pernilla sa...

Suck. 11 tycker skorna är fina men nu tycker 2 att de är fula. Gissa vilka jag tar åt mig mest av?! :) Fast jag tror de får vara kvar ändå. ;)

m family goes västerut sa...

Strunt i vad vi tycker! Känn nu efter själv!

Angående din kommentar om mammaledighet; det kanske kan komma en minsta E efter lilla E...

Gulligt att du tänkte på tavlan som doppresent. Kanske kan ge din favoritbok i nån kategori... Barnbok, ungdomsbok eller liknande. Personligt och borde bli uppskattat tror presentkonsulten!

Ha det så kul i helgen!

Pernilla sa...

Naj! Här kommer inga treor! This is it, de två E:na är mitt bidrag till världsarvet. Jag kräks för mycket när jag är gravid. Had enough!

Pernilla sa...

Och såklart jag bestämmer själv! :)

Malin sa...

Snygga stövletter, men tror tyvärr inte det funkar en hel dag på bokmässan. Det är varmt därinne i mässhallen, trångt, fullt med folk överallt och man går å går å går å går.... Ta med ett par promenadskor. :-)
Välkommen till Gbg, förresten!

Pernilla sa...

Maria tack för tips. :) Hade redan misstänkt det lite... Det är ju inte helt ovanligt på mässor...

Pernilla sa...

De fick inte följa med till GBG. De kommer att få gå tillbaka till Ecco. Jag får ont i fötterna av dem, klarar inte ens en sån där pytteklack. har köpt nya skor i gbg nu...