lördag 13 september 2008

Jag måste göra något fel

Blondinbella (nej, jag tänker inte länka, hon har för många läsare redan) är på Extra Extra på TV3 och berättar att hon tjänar 15-20 000 i månaden på sin blogg. Tjena. Varför har inte jag en sådan inkomst på min blogg?

Jag har ju den lilla google-ad grejen och jag kan säga att sedan jag la upp den i typ januari så har det inte direkt klirrat dödsskönt i kassalådan...
Så Blondinbella, vad gör jag för fel?

Men bloglovers, om jag postar mitt kontonummer här så kan ni väl sätta in en summa som ni tycker passar, typ inlägg till självkostnadspris.
"Idag har Pernilla skrivit ett inlägg som verkar genomtänkt och hon har nog putsat bort några upprepningar och så, det kan väl vara värt en.... hmmm... tja, hundring kanske".
Eller
"nej, idag har hon fan bara babblat och knappt uppdaterat, hon kan glömma att jag pröjsar en spänn".

2 kommentarer:

Perny sa...

Ja tänk om jag fick betalt per ord, jäklar va rik jag skulle vara :D

men du vet, när boken kommer ut då kommer du bli förevigad och få klirr i kassan i år och generatoner fram över när dom gör filmatiseringar och nya filmatiseringar. Blondibella är bara ett nyhetens behag ;)

Pernilla sa...

Tack Perny. :) Och jag vill förtydliga, är inte avis på Blondinbella - skulle dock gärna ha hennes blogginkomster... (Så mkt tid som jag sitter här o häckar så vore det schysst om det betalade sig...) :)