onsdag 10 augusti 2011

Dagens nyhet

Nu kan ni gilla mig på Facebook. Om ni vill. Jag har skapat en fanpage. Tror jag. Vet inte om jag gjorde rätt. Det är inte alltid jag tycker att Facebook är användarvänligt. Kanske bara jag.

Hit ska du gå, om du vill lajka. Om det fungerar med länken förstås. Annars kan ni söka "Pernilla Alm" och inte under personer, utan pages.

5 kommentarer:

Jennica... sa...

Men vad spännande! Nu har jag varit inne och gillat. Såklart! :)
KRAM!

Maya Mame sa...

Kul att man kan gilla dig! Har ju foljt din bloggen nastan anda sedan borjan (nagon gang 2007 da Denise forst lankade till den), men nu kan du se det ocksa.

Kan ocksa papeka att om du kollar Live traffic feed sa har jag de senaste aren kommit med som "A visitor from Ghana"(den enda, antar jag?), och nu tillfalligt "a visitor from Gravesend, Kent".

Kram,

Sandra.

FRIDA sa...

Jag har också funderat på att göra det. Men det verkar svårt (precis som twitter). Ibland undrar jag hur gammal jag egentligen är. Fast kan du så kan jag ;-).

/Frida

Pernilla sa...

STORT TACK för att ni gillar!
Kul att se lite ansikten på folk från bloggen också! Det brukar vara lite ensidigt med den varan. :)

Sandra - jag har sett Ghana ibland. :) Kul att du har följt så länge. Du har följt från början, Denise länkade för första gången typ samma vecka som jag startade bloggen. Undrar om du är min trognaste läsare?!

Frida min vän. Kan jag så kan du. Men du får ju börja med att hoppa in på FB, för där är du väl inte än?

Dakota sa...

Kul med en fan page! ska hoppa in på fb och gilla :)