lördag 19 juni 2010

Jag bara undrar

Varför har man stora blomsterarrangemang och kandelabrar på borden? De skymmer ju massor!

8 kommentarer:

Millimu sa...

Jag undrar varför brudparet alltid måste ha en så trist placering vid bordet... de har ju ingen att prata med utom Vickans familj! Snacka om låååång middag och tydligen cirka en timme försenad också. Kan de inte bara få smita undan och hångla lite???

Pernilla sa...

Fast på det schema som SVT visade förut idag stod det "tårta 23:00" så jag undrar om det är så försenat ändå? Bröllopsmiddagar SKA vara långa.
Och fan, hellre sitta med sina syskon och ´päron än någon trist utrikesminister från något avlägset land. Eller så. :)

Millimu sa...

Ha, ha.. undrar om utrikesministrar har så hög rang på denna typ av tillställning. Personligen hade jag nog helst haft mina närmaste vänner kring mig. Kan man inte ha en honnörsplats vid varje bord så kan man flytta runt mellan rätterna med möjlighet att prata med fler, det kanske hade livat upp lite! :)

Pernilla sa...

Det har de nog inte, det har du såklart rätt i. Och ja - man har ju hellre vännerna omkring sig. Flytta runt hade ju inte varit dumt. Gästerna borde kunna rotera! Om du någon gång kommer på att det är bra med giftermål så kan du ju testa, it's your party!

Millimu sa...

OM så blir det ett gardenparty, med lite cocktailmingel, nothing fancy! Och Ulrica har redan lovat baka bröllopstårta... ;)

Pernilla sa...

Och jag har för mig att jag har tjing på inbjudningskorten? Gardenparty är mycket trevligt, speciellt i er garden. :)

Millimu sa...

:)

ulrica sa...

Absolut, såg inte detta förrän idag. Jag hoppas fortfarande på att få baka din bröllopstårta!