onsdag 30 juni 2010

Liiiite busy

Med att prata, dricka vin, prata och dricka vin. Och idag har vi shoppat och hälsat på andra vänner som min fina K har i Stockholm. Nu ska vi prata och dricka lite vin. Och bubbla i bubbelpoolen. Och så gör jag rabarberpaj som vi ska äta med vaniljsås. Todeloo.

9 kommentarer:

Mira sa...

Det är skönt att vara busy. Enjoy!!:):)
Kram,
Mira
Ps. Gjorde oxå rabarberpaj idag

Simona sa...

Åh, ta med mig. Bort från barn, tvätt etc etc.

Jag vill ha bubbel!
Jag vill ha paj!

Vill vill vill!

Mira sa...

Kom hit, Simona:) Vägen är lång men jag hinner köpa vin...
Jag är hemma ensam med barnen och tvätt... Maken är i Spanien:( Jag vill oxå bort...
Mira

Simona sa...

Mira, var det inte du som bodde utomlands...

Äh, jag kommer ändå!


:-)

Pernilla sa...

Simona, du är så välkommen. K har sett din bok och tycker att den ser väldigt fin ut. Hennes dröm var att bli psykolog så du ligger bra till. Ikväll har vi middag för alla internationella vänner. Du kan väl engelska?

Mira sa...

Men Finland ligger inte så långt borta...
:)Mira

Simona sa...

Darling! Tack för inbjudan! Men du verkar ha fullt nog utan full psykolog.

Hälsa K att hon har god smak.

När alla åkt har vi skrivträff - ok?

Mira: Finland ÄR långt bort. Iaf härifrån. Hoppas din dag bättre idag. Mitt ena barn är på Grönan med kompis, så jag är omväxlande glad och nöjd och omväxlande super-orolig.

Mira sa...

Jag förstår om du inte kommer! Ska börja med din bok genast när jag är färdig med Maskrosungen, väldigt tung bok att läsa. Det är bra att börja med din bok efter den... Jag är ännu hemma med barnen + ett extra barn, men dom leker tillsammans så jag hinner vila och läsa:) Det är bra att ni finns, så jag har massor av böcker! Ha en bra dag, Simona!
Mira

suss sa...

Åh,bubbelpool...Vill ha. Kanske funkar en stor hink och fötterna i den om någon av ungarna är schysst och vispar lite i vattnet ;-). Införskaffade en pool modell större i plast förra sommaren. Det bidde hål i den och de 2 minsta busarna säger att en sax gjorde hål,men oskyldiga är de. Kanske de är synska.