onsdag 16 juni 2010

Mäh!

Det där var väl ingen bra säsongsavslutning? Rätta mig om jag har fel, en säsongsavslutning ska väl göra att man får världens cliffhanger och absolut måste se fortsättningen flera månader senare? Det måste ha varit meningen att förra avsnittet skulle vara säsongsavslutning. Det här avsnittet var spännande men man fick ju veta hur det gick.

Mäh. Nu ska jag testa att gå och sova. Tar väl två, tre timmar att hitta sängen i mitt stora slott.

6 kommentarer:

kalaslotta sa...

Här i USA hade de slagit ihop de två sista avsnitten till ett enda finalavsnitt...det känns som om Sverige delat upp det på två...förstår om det kändes lite knäppt!

Pernilla sa...

Precis, det var nog så de borde ha gjort (ett långt). :)

Jennica... sa...

Tyckte att både förra veckans avsnitt och detta var kanon! Höll andan hela tiden! Men håller med om att förra veckans kändes mer som en säsongsavslutning - även om det känns bra att veta att Han överlevde! Och Han! :)

Simona sa...

Är det bara jag som tycker att Meredith ser konstig ut? I ansiktet? Nä, jag gillade den bättre förr faktiskt. Känns lite sorgligt att inte älska den lika villkorslöst längre.

Åsa Hellberg sa...

Meredith SER konstig ut. Men jag är tacksam för att jag fick veta hur det gick, jag hatar när de klipper i det allra mest spännande. Det skulle vara som att lägga ifrån sig en bok när mördaren har skjutit sitt skott.

Agnes sa...

Jag missade båda avsnitten. Kan inte någon berätta vad som hände?!?!
Skulle kolla reprisen på åtminstone det sista idag, men vm har lobotomerat mig. Jag misslyckades med även det.