lördag 16 oktober 2010

Dagens event

Nu har ni inte missat att vi var i Kista va? Imorse var vi där på trevlig invigning av Kids Court. Mycket trevligt! Här har jag snott bilder från Linda, fler hittar du på Skugge & CO. Jag fick tillfälle att träffa Pockethexan också, skoj att ses hörru!

Den nya trenden enligt Mia Öhrn. Cakepops. Jag kan säga att jag hakar på trenden. Gott som slatan. Måste googla lite recept innan tjejerna fyller år i december.

Och här är hon. Hur kan en som livnär sig på kladdkakor vara såhär smal?!!! Provsmakar hon någonsin?!


Jag och trevliga Linda.Snyggingarna Ann Söderlund och Katerina Janouch. Katerina reflekterade över det här med manligt och kvinnligt företagande och menade att det är så konstigt, män kan inte vara föräldralediga när de driver eget medan kvinnor startar eget när de är föräldralediga. Very good point Kat J.
Anns bok "Vi knullar ju ändå inte" hrmade alla om tills Kat sa titeln. Bara sådär. Och det gick ju bra. Fast det var skönt att mina barn var och lekte just då. Jag var inte redo att förklara vad det betydde.Och här. Paket från Glitter. Succé hos mina ladies.


3 kommentarer:

Branka sa...

Njam,njam,njam cakepops!!!

Amanda sa...

Fina!

Här har du skaparen av Cake Pops, gulliga bloggaren Bakerella:
http://www.bakerella.com/category/pops-bites/cupcake-pops/

Pernilla sa...

Amanda, jag hittade hennes sida när jag googlade. Shitpommesfrites. Så jäkla fina saker. Men ärligt. Vem orkar dona med sånt som äts upp på två sekunder?!!!