lördag 9 oktober 2010

Mässorna, eller konsten att babbla loss om en dag

var skoj!

Min vän A jobbar på mässan och vi började med henne. När barnen kutade omkring som galningar tipsade hon om barnpassningen. Där hivade vi fort in barnen och så fick vi gå runt själva på Hem&Villa. Så bra! Barnen var glada, vi var glada.

Stod och pratade en lååång stund med Mona som har blivit så smal så jag knappt kände igen henne! Så snygg!

Sedan gick vi och skällde lite på Folkpool. Vår pool är trasig och det har hittills tagit över en månad för dem att få fram reservdelen. Dåligt, dåligt, dåligt.

Efter att ha gått runt och kikat lite kändes det som att vi inte behövde så mycket på Hem&Villa, vi har ju just gjort allt det där man ska välja. Det enda vi skulle behöva fixa är en braskamin men vi har inget bra ställe att ha en på så vi får avvakta tills vi plötsligt hittar ett bra ställe... Jag saknar det dock från gamla huset. Jädrars vad skönt det var!

Vi hämtade barnen och gick in på Underbara barn mässan. Där träffade jag Amanda Egilson som var först i Sverige med namnsmycken men tyvärr har fått en massa fåniga härmapor. Hennes smycken är dock helt klart snyggast, de har lite mer stil än de andra. Jag var en av hennes första kunder och det är så roligt att det har gått bra för henne. Lämnade in två halsband för upputsning. Ett sånt här har jag. Hos henne skulle Katerina sitta och signera böcker men tyvärr hade hon inte kommit än.

Vi rev av allting väldigt snabbt, vid 12 stack vi därifrån till Mc Donald's. När vi kom vid 9:30 var det inga köer alls, när vi gick ringlade de sig långa. Det är så bra att vara småbarnsförälder ibland!

Nu är jag helt slut, matt i kroppen igen så utgången ikväll är avbokad.

2 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Åh vad du är gullig, tack! Himla kul att träffas. Och jätteroligt att få träffa maken!

Pernilla sa...

Verkligen kul att ses snygging!