måndag 21 januari 2008

Suck

Här har man hela veckan försakat både kvällsmackor, coca-cola (light som jag är beroende av) och annat skräp och ätit vällagad och nyttig mat.
Jag har tränat friskispass söndag, onsdag, fredag, söndag och gått två långa promenader och kört en rejäl cykeltur.
Vad tror ni vågjäveln visar. +2 hekto. Dubbelsuck.

Nu ska jag ut och gå då. Till ingen nytta.

5 kommentarer:

Annika Munter sa...

Du vet muskler väger mer än fett... Finns det något värre att höra? Hur som helst så brukar jag tänka på mig själv som en leopard, låter håret fladdra och känner mig friii... Det är härligt i alla fall. (Som sagt jag kanske ska uppsöka farbror doktorn.)

Catharina sa...

Haha, jag skulle också till att skriva "muskler väger mer än fett". Kan du inte mäta midjemåttet istället, och hoppas att det går ner? Som en alternativ skala?

P-lina sa...

men det kommer att visa sig snart ska du se! Tålamod! säger jag som inte orkar vara ordentlig i mer än 2 veckor hihi

Pernilla sa...

Äter kvällsmacka i skrivande stund. I ren protest. Med marmelad. :)

Och suck ja, tanken att muskler väger mer än fett, det är den som håller mig uppe. ;)

Anonym sa...

Bara att ta nya tag, nu vill vi se en ny veckas matsedel :-)

Själv skippar jag middagen idag, jag ska shoppa kläder. Maken och barnen får äta blodpudding, nyttigt och enkelt (knappast GI dock med allt det mjölet) serverat med blomkål (om maken kommer ihåg...).

Vi äter inte särskilt kalorisnålt hemma, nångång kanske jag ska ta tag i det...
Igår dubbelpanerad torsk (ett lager dinkelmjöl och ett lager krossade specialflingor/ströbröd), och stekta i riktigt smör (även riktigt smör i potatismosen) :-)
"Hemlagade fiskpinnar" gick hem även hos de små, det hela är en fråga om att presentera på rätt sätt, men lillebror klämde ur en hel stor klyfta citron på sin fisk när jag tittade åt ett annat håll, sen ville han inte äta nåt mer ;-)