tisdag 22 januari 2008

Skrivarkursen


Bild från http://www.benettontalk.com/penna.jpg

Igår var jag på skrivarkursen och det var superkul! Inspirerande och skönt att helt få ägna sig åt skrivandet en stund. Fick dock prestationsångest, alla andra var så duktiga!!! Längtar dock redan till nästa gång.

Gruppen var väl sammansatt med olika kön och olika åldrar. Alltid roligt det där med grupper, hur det alltid finns en typ som ska utmärka sig... I say no more, man vet ju aldrig vem som läser och min mission här i livet är inte att hänga ut folk (även om vissa illa klädda friskismotionärer ligger i farozonen)...

2 kommentarer:

Bendel sa...

Kul att det var kul! Tycker också att det är så roligt med skrivarkurser! När jag gick Prosa-kurs på Ordfront var gruppen också mycket blandad - en konstnär, en informatör, en advokat osv. Skrivandet fick folk att öppna upp, på denna berättade tex en man hur han varit smyggay i nästan ett helt liv, inkl. familjeliv med barn osv. Han började gråta, och vi andra började gråta.

Pernilla sa...

OJ! Nu ser jag väldigt mycket fram emot nästa gång. Vilket avslöjande... :) Hoppas mina kursdeltagare är lika spännande. :)