söndag 11 maj 2008

Dagen

...var lika fulltecknad som igår. På eftermiddagen var vi dock hemma i trädgården och såhär fint har vårt magnoliaträd slagit ut:

Det fick vi av goda vänner i bröllopspresent och när maken planterade det satt jag och tittade på och mådde illa. Stora E var en liten liten cellklump i magen och det känns som en evighet sedan.

Ikväll var tjejerna extra svårnattade och just som jag och maken hade bestämt att vi skulle ignorera de små liven och låta dem tjoa på där i sovrummet så bestämde sig Lilla E för att det var läge för lite uppmärksamhet. När hon vill ha uppmärksamhet så sätter hon fingrarna i halsen. Hon har klara bulimikertendenser, äter utan stopp och spyr sedan...


Efter nödvändig sanering av säng (tur att det bara var cirka två dagar sedan jag bytte lakan) och dusch av redan nybadad bebis så slog vi oss äntligen ned vid matbordet för att äta vår försenade middagsmacka. Vår favvomacka signerad maken. Grovt bröd från Enskedebageriet, kokt ägg, gräddfil, gräslök och tomater. Den är super, kräver dock en del salt.

0 kommentarer: