fredag 2 maj 2008

Läste Bengt Ohlssons krönika i På Stan häromdagen. (När jag gick in på nätversionen var det ngt knas, scrolla ner så hittar du krönikan). Jag älskar Benkes krönikor, alltid lika bra. Den här gången ger han sig på bloggarna och det är roligt. På nätversionen får man extra roligt när man läser kommentarerna till krönikan. Vissa känner sig påhoppade utan att vara det.

Och så älskar jag alla som skriver att de är så trötta på bloggar och en av kommentatorerna till Benkes krönika menar till och med att man ska införa kvalitetskrav på bloggar. Det tycker jag är ett mycket bättre förslag än det som alltid återkommer hos bloggare som envist argumenterar för sin bloggs existens med: "Låt bli och läs då för bövelen! En kvalitetssäkring skulle ju innebära massor av arbetstillfällen. JAG skulle gärna kvalitetssäkra bloggar!

Så regeringen, please inför detta NU. Här finner ni ni er första granskare, jag läser fort och har många åsikter. Jag har dessutom hög moral, viss allmänbildning och språkpolistendenser. Stor erfarenhet av att sätta betyg och skriva omdömen. Lite lätt internetberoende är väl bara meriterande?

0 kommentarer: