tisdag 13 maj 2008

Deudeu deudeu

Jag vet tyvärr inte hur jag ska skriva signaturmelodin till serien som en gång fick mig att vakna mitt i natten och inse att jag skulle missa ett program eftersom jag hade glömt att ställa om videon till sommartid... Deudeudeudeu deudeudeu deu deu. Deudeudeudeu deudeudeu deu deu. Nanaa nananananananaaaaa eller ngt....

Nu kommer
en spin-off! Kan det vara ngt för mig tro?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Beverly Hills 90210, förstår precis hur du sjunget..hehe

Pernilla sa...

Underbart! Jag är inte ensam alltså. :)

Anonym sa...

Nej!
Inte ensam alls. jag hoppas att spin off:en blir nått att se
Jessica

Pernilla sa...

Man kan ju fundera på hur det fungerar, spinoffer brukar ju sällan göra succé. Tänk spinoffen Joey från Vänner.. Men Melrose var ju en spinoff från Bevvan och den fungerade iofs. Men frågan är hur det blir efter såhär många år.... HÖrde ngnstans att Tori ville spela sexig styvmor för hon kunde inte ha för gamla barn.

Anonym sa...

Aha!
Hörde igår att Jennie garth kommer att vara med och spela kurator. (?!)
Knepigt att det här är så mycket mer intressant än mina juridikböcker som ligger på köksbordet...undrar varför.

Anna-Karin sa...

Ojojoj, tänk vad bra man tyckte Bevvan var! Såg nåt gammalt avsnitt på nåt hotell för nåt år sedan och gud så fånigt det hela verkade nu. Undrar om spin-offen vänder sig till åldersgruppen som såg på originalserien när den gick eller till de yngre idag?

Pernilla sa...

Kurator... Spännande. Gillade aldrig Kelly. :) Däremot Dylan! He he.
Jag förstår känslan, jag pluggade ju när jag hittade det där från DN.se som jag just nu analyserar för min skriva för webben kurs. Jobbigt att det ingår att kolla sajten noga när man skriver... Tar så lång tid när man ska läsa allt... :)

Pernilla sa...

A-K, precis vad jag också undrade. Det är väl så de tänker får man hoppas, har svårt att se att en ny publik ger det en chans. Det är nog vi som var med då som är målgruppen...

Anonym sa...

Jag gillade inte heller Kelly. Brenda var mer min stil. Herregud! Undrar vilken serie våra barn kommer att växa upp med. Dom kommer ju tycka att vi var gör-töntiga som tittade på bevvan, Friends etc.
Vad läser du för nått?
Jessica

Pernilla sa...

Ja Brenda var underbar!
Fråga istället vad jag inte läser... ;) Har under terminen läst en kurs i media- och kommunikationsvetenskap, en kurs som heter "att skriva för webben" och så skrivarkursen då. Men just nu är det webbkursen jag håller på med, slutprojektet. Det är att analysera en stor mediewebb. Jag har valt dn.se.

Ja du, man kan verkligen fundera på vad de kommer att se på... Hu!

Anonym sa...

Jag tycker det ser ut som signaturmelodin till Dallas!!

Pernilla sa...

HA HA HA. Det håller jag med om! Jag sa ju att jag inte kunde skriva hur den låter. :)