onsdag 7 maj 2008

Good parenting!

Efter en halvtimmes hämtning på dagis med två barn som inte ville därifrån (fast Lilla E går ju inte ens där än) och tokhuvudvärk hela dagen (kan det vara vädret?) så var det ju verkligen bra upplagt för inhandling av blomster med tillhörande lådor. Men har man lovat sitt barn så har man.

Iväg till Plantagen som hade färre, men inte få, besökare idag än i söndags. Fick dra två vagnar (en med Lilla E och en för blommorna) och båda ville åka åt olika håll och dessutom ville Stora E ofta stå där någon av våra vagnar eller annan kunds vagn skulle ta sig fram.

Jag fick använda allt mittt tålamod (det är faktiskt en begränsad vara) för att vara glad mamma på trevlig inköpstur. Det hela förvärrades av andra kunder. Är lite lätt allergisk mot kunder sedan mina icadagar. Kunden har typ aldrig rätt - så är det. ;)

Till slut köpte vi i alla fall de utlovade smultronen men de hade inga snygga blomlådor så det blir vidare jakt. Sedan skulle vi bara handla på ICA och sedan hem.

När vi hade gungat och tusen andra saker i trädgården fick jag till slut in barnen.

-Mamma, vi leker Madicken.
-Jag är för trött för att leka Madicken.
-Jag vill leka Madicken.
-Nej. Du kan få titta på Madicken.
-Ja!

Skiiiitbra mamma. Kuva kreativiteten och släng fram en dvd. Men det är ju Astrid Lindgren så det är i alla fall kvalité... Då är det väl okej?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt ok! Och helt förståeligt när man är trött och inte orkar... bara man inte gör det alltid!

Bendel sa...

Ville bara berätta att jag också haft världens huvudvärk hela dagen så vädret är kanske boven.

Pernilla sa...

Då var det nog vädret. Det hänger liksom i luften hela tiden. HOppas vi mår bättre imorgon!
och då ska jag vara en god mor och plantera med barnen istället för att sätta dem framför tvn. ;)

m family goes västerut sa...

Jag låtsas att TV:n är ett fantastiskt bra sätt att lära sig engelska på. Ävenom man tittar på typ stumfilm a la Tom & Jerry....
Ha en härlig helg!
L

Pernilla sa...

He he! För språkinlärning är tvn super! Och kroppsspråk är ju en typ av språk... ;) Trevlig helg själv!

Anonym sa...

Cornelia gillar också att titta på Madicken och de leker det ofta på dagis. Idag sade hon att de lekt att de sade "fisrumpa", för det säger de i Madicken ås det så...

Kram Maria