måndag 5 maj 2008

Oh no! Not another one...


Nu är det dags för ytterligare
en ny tidning. Passion for business - på torsdag är det jag som går och handlar ett ex. Som ni ser så behöver jag verkligen fler tidningar... Tänk om jag istället satsade pengarna i någon bra aktie. Kanske lär jag mig lite om det när jag börjar läsa Passion for business...? Brukar bli bra när Carina Nunstedt är i farten.

För övrigt fanns det 270 bilder att tömma ur kameran när jag skulle få fram denna bild. Min älskade dotter har fotat 134 bilder på tvn när det var Teletubbies som spelades för lillasyster. Hon har även fotat alla sidor i boken "Sagoresan" av Astrid Lindgren. (Den som berättas när man åker sagotåget på Junibacken). Dessutom, ganska gulligt nog, 27 bilder på lillasyster i olika poser, bl.a. en när hon störtgråter. I övrigt en massa olika saker, bl.a. alla skor i hallen, självporträtt och grannens hus. Ligger det en fotograf och gror tro? Hon kommer att få det stressigt när hon blir stor, hon ska bli både "barnmorskare", "en som hjälper sjuka djur" och jobba på kontor. Och sjunga på Melodifestivalen. Två låtar, i stilig klänning. Och tydligen fota en del också.

2 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Utan magasin vore vardagen inte lika kul. Jag har 7 olika som kommer hem, men ingen tid att läsa. Men det är ju bra för då har jag ett helt bibliotek med magasin SEN när jag har tid, SEN i höst... typ.
Kram Linda

Anna-Karin sa...

Alla överblivna magasin får gärna skickas till längtande hemmafru i Afrika. Sådan glamour är det inte gott om här om man inte tycker att Sydafrikanska versionen av Hello för 90:- är kul...

Tror jag ska ta och lyxa med en prenumeration på nåt svenskt magasin som skickas hit. Lär väl komma ett par månader sent men vad gör väl det ;-)