måndag 12 maj 2008

Packningsplaner pågår

Jag är inte bara otålig, jag har lite bra sidor också. T.ex. gillar jag att vara ute i god tid.

Barnens pass fixades för ungefär två månader sedan och inköpen inför resan har pågått en tid. Nu känner jag dock att jag måste börja knyta ihop säcken, kläder ska strykas och den slutgiltiga packningslistan måste definitivt justeras.

Maken har fått uppgifter såsom att ladda datorn med dvder (plural av dvd?!) och uppdatering av Stora Es mp3. Om han slänger in Hero och Thank you blir hon nog nöjd så.

Nu är mitt stora dilemma. Hur sysselsätter man en halvvild 1,5-åring på flyget?

Ikväll skrivarkurs! Sista gången. Med utgång efteråt. Men förortsmamman tar bilen, orkar inte mecka med hemfärd. Så vinet sparar jag till Spanien.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena tjejen. Du tar med mutor i form av russin (så duktig var jag i alla fall med första barnet, sen blev det klubba). Sen promenerar du i gången från det att skylten släcks till det att den tänds. Voilà!

kram Jenny

Pernilla sa...

Perfekt! Russin, havrefras och allt vad jag kan komma på. Förhoppningsivs blir hon slut och sover en stund. HA HA HA.

m family goes västerut sa...

Slå in allehanda små saker i små paket. Sånt som kan aktivera för en liten stund och som man ändå hade tänkt ta med sig. Russinen men också till exempel kritor (ett i varje paket), pix-bok, pyssel, en tatuering, allt du kan komma på sina tjejer tycker om. Det är kul att öppna små överraskningar och håller iallafall mina killar sysselsatta en liten stund när det behövs. Lycka till!
Amerika-resenären