tisdag 15 januari 2008

Snart 1000!

Om en besökare så har 1000 besök gjorts på min lilla blogg! Lämna gärna en kommentar du tusende besökare.

7 kommentarer:

Catharina sa...

Wohoo, det stod i alla fall "antal besökare totalt: 1000" nu när jag gick in. COOLT! Helt spontant, jag lovar, det är inte så att jag gått in och ut för att "paxa" nummer 1000 ;-)

Visst brukade du skriva på PappRikas forum? Jag tror aldrig vi har setts, men jag tycker du ska göra slag i saken och skriva en bok. Du skriver bra! Själv har jag glömt hur man gör, skriver mail och engelska rapporter i jobbet... Ganska långt från uppsater och noveller :-)

mvh

Catharina

Anonym sa...

Shiiiit, jag blev 1005e!!! Kram kram //Jenny

Pernilla sa...

Catharina, vad gullig du är! Tack. Vad kul att du blev nr 1000!

Bra jobbat Jenny!

Catharina sa...

Pernilla - aha, då var du den jag trodde :-) Och jo, bilden i min blogg är utsikten från vår balkong, om man står åt rätt håll alltså... annars tittar man på höghuset på andra sidan ;-)

Anonym sa...

Grattis! Som den sköna bloggare du är kommer det rusa vidare i snabb takt. Skulle bra gärna lägga upp ett räknevärk jag med. Vill du berätta hemligheten om hur man gör, hittar inte funktionen?

Pernilla sa...

Mollymunter... Tack!

Jag har fördelen att vara gift med en IT-tekniker/konsult/ whatever han har för titel och jag vinkar bara med mitt lilla lillfinger så gör han precis vad jag ber om.... Jag har mao inte en aning... Ska se om jag kan få ur honom ngn slags beskrivning... Återkommer! :)

Pernilla sa...

Mollymunter, nu har maken skrivit en liten manual men jag kan inte posta den pga htmlkoderna i den, det blir knas... Om du skriver en mailadress så kan jag skicka till dig.