måndag 3 mars 2008

Hur länge?

...ska man spara en sån här?

Rätt äckligt egentligen... Den här stickan visade oss i april 2006 att Lilla E låg på lur. Hittade (den trasiga) påsen längst bak i badrumsskåpet och gjorde en snabbinventering. Gissa hur mycket som var värt att behålla...?

3 kommentarer:

Catharina sa...

Åh nej, och den som du har kissat på!!! :-o Jag har slängt mina direkt, sen vågade jag inte ens fota av rädsla för missfall, så efter att jag varit på KUB-ultraljud och sett bebisen, så kissade jag på en ny, fotade, och slängde :-) Haha. Lite coolt dock att hitta den nu, så här långt senare, men jag skulle nog kastat den...

Apropå ditt förra inlägg så är jag oftast en sån som "inte hinner" för att jag slöar och slappar bort tid... Men men, jag kanske kan öva på att bli mer tidseffektiv. Sen är nog olika personer väldigt olika också. Dock otroligt irriterande att bli stämplad "ADHD" för att man kan planera!!

Olivia sa...

Hihihi lite roligt att hitta den nu, 2 år senare!

Pernilla sa...

Catharina, förstår precis hur du tänkte. Jag tyckte också det var lite jobbigt att fota för tänk om... Den är slängd nu kan jag säga... :)

Och du har helt rätt, man är ju superolika men det jag stör mig på är ju just det som du säger, om jag orkar och hinner mycket - då ska det vara något fel på MIG. Det är aldrig fel på dem (er he he)som inget hinner.