onsdag 12 mars 2008

Varför vi kanske inte ska bygga nytt hus ändå


Hela familjen är ändå alltid på 2-4 kvadratmeter samtidigt. Onödigt att betala några miljoner för utrymme vi ändå inte kommer att nyttja.

När man vaknar för trettielfte gången på en natt av att något barn hojtar, då är det ju bra att de trängs i samma rum så att man inte behöver tveka på vart man ska gå.

Eftersom vi inte ”hinner” städa de 90 kvadrat vi har idag så kan man ju undra varför vi tror att vi kommer att ha tid att städa 90 till?

I ett större hus tar det längre tid att leta efter nycklar, mobiltelefoner, trådlös telefon när den ringer och andra viktiga saker. Det finns också fler ställen att lägga mina oändliga pappershögar på.

Eftersom vårt nuvarande hus är gammalt och lite dragigt så kanske vi får astma om vi hamnar i ett välisolerat, varmt hus.

Sedan vet man ju hur det är med de där husbyggena, alltid drar de ut på tiden och inget blir rätt.

Eller kanske är den enkla anledningen att tomten vi suktar efter verkar gå oss ur händerna. We’re stuck.

Bild från www.icakuriren.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch som du skriver... vi som bygger 220 kvm, hur länge ska vi leta då...???:)

Anonym sa...

Jo! Dammet sprider ut sig bättre på 180 kvm!;-) Vi gick fr 116 till 240 kvm och det var det bästa vi gjort! Mer utrymme+lättare att organisera=mer ordning. /Kram Ann-Sofie

annannadesign sa...

Snyggt skrivet - bra uppbyggt! Jag bara väntade på slutet - och se där kom det:)
Hoppas ni får tomten! (Eller någon annan som säkert är ÄNNU bättre!)

Unknown sa...

Är väldig imponerade att du skriver foto credits när du länka till bilder.... Behöver inte anmälar dig till polisen då, Pernilla....