söndag 23 mars 2008

Ny dag

Tänk vad en lugn kväll och en god natt kan göra. Idag känns livet lättare. Vi såg den danska filmen "Älskar dig för evigt" igår. Det var ju inte direkt slötittande, en jobbig film! Men bra! Dogma är lite jobbigt i början tycker jag, lite skakigt. Men man vänjer sig allt eftersom man sugs in i handlingen.

7 kommentarer:

Bendel sa...

Bra film tycker jag!

Catharina sa...

Åh, den filmen är så hemsk tycker jag. Jag får skilsmässoångest och blir rädd att min man ska lämna mig... Den är bra, men hemsk, och inte precis en "feelgood-film"...

Pernilla sa...

Både jag och maken fick ångestkänslor! Men den var ju super eftersom den påverkar en så. Och jag har tänkt massor på den idag.

Bendel sa...

En av sakerna som jag gillar är att filmberättelsen är så ickedömande, vill man döma ligger det hos tittaren. Gillar för övrigt ofta dansk film.

Pernilla sa...

Jag håller med dig Pia! Just den här filmen gör det så lätt att förstå alla inblandade. Jag gillar också ofta de danska.

Catharina sa...

Ja, det kanske är det som gör det "läskigt" på nåt sätt, att man kan förstå allas val, det är svårt att döma, fastän man gärna vill att det ska vara svart eller vitt...

Pernilla sa...

Ja, livet är ju rätt enkelt om allt är svart eller vitt. :)