torsdag 27 mars 2008

Spännande paket

Som jag nämde i ett tidigare inlägg så fyller maken år idag. Igår var vi och handlade och Stora E valde ut en boll åt pappa i present. På kvällen slog vi in den med mycket möda och stort besvär. Jag hade bl.a. köpt en liten ljudbok, den slog vi också in. Sedan var det natt ända till 06:15 då det hördes ett viskande vid dörren till vårt sovrum:
-Mamma!
-Vad är det?
-Kom!
Jag gick upp för att kolla vad hon ville.
-Mamma, vi ska sjunga för pappa!
-Det är lite tidigt, kom så går vi in i ert rum.
Det visade sig att även Lilla E var vaken. Vi gosade en liten stund och ”smög” sedan in i köket för att hitta ljus. Stora E sa ”schhh schhh” hela tiden. Den som inte vaknade under den här operationen skulle nog aldrig ha vaknat.

Igår var de väldigt sugna på att sjunga, Stora E sjöng allt vad hon hade i bilen och Lilla E klämde i med sina egna hurrarop. Imorse när det faktiskt var skarpt läge så var de inte alls att lita på, den enda som skulle sjunga var jag. Det intressanta var att pappa skulle öppna paket.

Han började såklart med bollpaketet, som var från tjejerna. När han fick det sa Lilla E ”boh boh boh”. Fadern drog på munnen för han förstod ju vad det var i. Om inte annat så hade väl formen på paketet redan förstört hela överraskningen men Lilla E fixade verkligen så att budskapet absolut inte gick förlorat. Stora E kommenterade att Lilla E berättade vad som var i och tyckte att det var dumt. När faderskapet så tog sig an det andra paketet som råkade bli ljudboken, då sa Stora E:
-Hon kan inte säga att det är en skiva.

2 kommentarer:

Diana sa...

HA HA! Barn är för underbara :)

Anonym sa...

De är för goa!

Jag tänker på Alla hjärtans dag förra året, L och jag hade köpt chokladhjärtan och gömt och på hennes ihärdiga tiggande så sa jag bara att du får vänta och sen fråga pappa om du kan få en, för chokladen är till honom.

När pappa kom hem från jobbet (dagen innan var det också) kastar hon sig om halsen på honom och fråga om hon inte kan få choklad, kan man annat än skratta då? :-D