måndag 31 mars 2008

Vi har just lunchat...

Lilla E är extremt matglad, hon slutar inte äta förrän man tar bort all mat inom synhåll. Även då har hon svårt att ge sig, hon pekar uppfodrande mot kyl och skafferi och säger "schå schå schå" (tror det är sån hon menar). Hon är duktig på att äta själv men ofta blir det ändå rätt kladdigt... Idag är vi inne på andra ombytet, blir nog ett till vad det lider... En kollega till mig berättade att hennes barn får äta i blöjorna, kanske något för oss. Eftersom Lilla E äter som en häst så byter vi också ganska många "nummer två blöjor". Om hon då gick utan kläder hela dagen skulle vi spara massor av energi och pengar... Får ta upp det här med maken nästa gång vi har familjeråd.

Och nu ska vi åka till ICA för andra gången idag, tidigare var vi och handlade alla ingredienser till kvällens middag, förutom kycklingen. Kanske kan den uteslutas...?

1 kommentarer:

Anonym sa...

Badkaret kan också vara en alternativ matplats, Hugo fick vid några tillfällen gå bananas där när han lärde sig äta. Mollie har inte fått prova det men genererar sjukt mycket kladd och rester på golv och köksmöbler, sig själv och oss. Barnens pappa tycker att vi ska skapa badkarskänsla i köket istället med tillhörande högtryckstvätt. Ok, om alla får äta nakna hela tiden tycker jag, då tyckte han att jag skulle sätta mig i badkaret istället. Så om ni saknar mig vid nästa middag vet ni var jag är. Glad sommar! AM