söndag 9 mars 2008

Min dag idag:


Går snitslad bana runt leksaker, köksredskap, dammsugare, tidningar, kläder och annat som har spritts ut av de yngre medlemmarna i familjen.
Lyfter runt högar bestående av både ut- och ingående post, tidningar, teckningar, viktiga papper, kvitton och annat som kan vara bra att ha. I en annan livstid.
Hittar ett brev som jag trodde att jag hade skickat. Inget viktigt, bara en please may I have some more föräldratjänstledighetslapp till jobbet…

Gör en djupdykning i den rena tvätthögen för att eventuellt möjligen kanske hitta ett par strumpor. Misslyckas med uppdraget – går i varma tofflor istället.
Känner gruset under tofflorna, gruset som en gång fanns i hallen men nu har spritt sig till de mest svårtillgängliga platser i huset. Häromkvällen hittade vi grus i sängen.

Pysslar påskkort med Stora E, som fort tröttnar. Lilla E inte nöjd med den penna och det papper hon har tilldelats, hon vill ha samma roliga, farliga saker som stora E. Till slut är vi klara och plockar undan. Strax därefter vill Stora E göra påskägg och jag uppmanar inte hennes kreativa ådra, om vi säger så. Hon gör "påskägg" ändå, se bild.

Nu ska familjen handla och jag ska plugga. Mina
principer har tydligen ”försvinnit”…
A woman’s gotta do what a woman’s gotta do.

0 kommentarer: