söndag 10 augusti 2008

Favoriter

Min absoluta favoritdel i Dagens Nyheter är DN Söndag.
Min favoritavdelning i den är "En dag med" som är ett reportage om en person under en dag. Jag läser alltid just det reportaget. Idag handlade det om en av mina favoritförfattare + favoritbloggare. Dock fick inte DN alla rätt....

2 kommentarer:

Millimu sa...

Min favvo också! Även om det bara är en dag vilken som helst, eller kanske just därför! Jag har alltid varit sån som funderar över vad människor gör om dagarna. Kan åka förbi ett hus och undra vilka som bor där, eller var de jobbar. Eller fundera över människor i tunnelbanan, hur deras liv ser ut.

I "En dag med" brukar jag reagera över att alla lägger sig så himla sent. Kan det verkligen stämma eller gör alla andra det utom jag? Hur orkar de då upp på morgonen?

Pernilla sa...

Ja - återigen kvitto på hur lika du och jag är. Jag har också alltid varit sådär intresserad av vad folk gör. Kanske är det därför bloggvärlden är så kul också. Man får sin nyfikenhet stillad.

En sak jag brukar undra är "vad gör alla människor, är det ingen som jobbar". Som mammaledig är man ju ursäktad men det är ju hur många som helst som går och driver omkring på t.ex. stan när man är där. Jag vet - skiftjobb, flextider, långluncher, bla bla. Men jag undrar ändå.