fredag 1 augusti 2008

Öppna din dörr

För en tid sedan glömde någon i familjen att låsa ytterdörren på natten. Inatt var det en annan någon som glömde att stänga ett fönster. In till vardagsrummet. Där datorn står. Med fri fart till alla andra rum. Nu får vi baske mig skärpa oss!

Annars pågår förberedelser inför fotografering av huset på söndag. Nu läste jag i tidningen att det ska regna på söndag. Det blir ju fina utomhusbilder det...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen menar du allvar? Har ni aldrig öppet fönstrena på nätterna? Jag sover med dörren på glänt varje natt...

Pernilla sa...

Men alltså! var bor du? Jag är livrädd för att ngn ska komma in på natten! :) Men sedan är det skillnad på fönster och fönster. Vår villa är enplans och inte högt upp tillf önster. Om ngn vill är det bara att hoppa in, sno saker eller barn och hoppa ut. Hu!

Anonym sa...

Jag bor på Västkusten.. Jag sover också på nedervåningen, och fönstrena där inne går inte och öppna, så en varm sommarkväll har jag inget annat val än att öppna altandörren.. :P Sedan i mina barns sovrum står fönstret alltid öppet på natten, men dom har ju barnlås,så dom går inte att öppna helt utifrån :)

Pernilla sa...

Shit vad du är modig! Jag skulle aldrig våga! :)

annannadesign sa...

Våra barn har flyttat hemifrån... De sover sedan fyra nätter i tält på tomten. Första natten sov jag inte en blund! Vi sover med alla dörrar öppna - dörr till sovrummet, annars blir där för varmt, ytterdörren, för annars kommer inte barnen in... Jag har vant mig - hoppas inte tjuvarna gjort det också;) (Och jag tror inte jag bor såå långt från dig...)

Pernilla sa...

Oh my god! Hoppas inte mina barn kommer på ngt sådant. (Fast Stora E har redan pratat om att tälta i trädgården. Usch!) Och det stämmer - vi bor hyfsat nära, vad jag vet. :)