onsdag 13 augusti 2008

Verifieringsuppror!

Hörni, fellow bloggers. Varför har ni ordverifiering inlagt i era kommentarsfält? Inte sjutton drunknar ni väl i masskommentarer från spamrobotar? Jag trodde inte det. Jag har inte ordverifiering och jag har hittills inte fått någon som helst masskommentering. (Eget mycket funktionellt ord).

Så fort jag går in och kommenterar i någon av alla bloggar jag läser så måste jag verifiera med en lustig kod. Ofta lång. Och snirkligt skriven så att det ibland blir fel. Och då måste jag göra om. Sist var koden "ygfsuagv" Jag vet inte om det bara är jag som får roliga ordassociationer till de bokstäverna. Förmodligen.

Blogger nöjer sig inte med detta. Nä. Nästan varje gång måste jag även logga in med användarnamn och lösen. Och smarta jag la upp ett långt, very secure lösenord när jag startade den här bloggen. Det är skitjobbigt för mig varje gång jag ska kommentera hos er andra eller hos mig själv för den delen. Men det gör jag ändå, för jag måste alltid få fram vad jag vill ha sagt.

Tänk vad mycket tid som går åt i världen när folk ska hålla på med ordverifiering stup i kvarten. Tänk!

Så. Nu vill jag att ni går in och ändrar i era inställningar för kommentarer! Tack.

9 kommentarer:

annannadesign sa...

Bra rutet! Jag kan bara hålla med!

Kram!

Pernilla sa...

:)

Och för att göra den där måste jag fylla i mina användaruppgifter igen. Blir galen!

Anonym sa...

Du är så välkommen att fortsätta kommentera hos mig - ingen verifiering, inget godkännande från min sida, inget tjafs... ;-)
Kram!

Olivia sa...

Jag håller med! Jag blir också tokig på sånt! Jag har hittils inte fått en enda spamkommentar!

Bendel sa...

Jag tycker nästan att det är jobbigare att inte kunna kommentera alls.

Sama sa...

Ja det är stört irriterande att behöva logga in hela satans tiden, jag håller med!

Men, jag har faktiskt fått väldigt mycket spam och kände mig därmed tvungen att ha en ordverifiering.. Hemskt tråkigt och jag stör mig också på dem. Men jag tror att folk och jag skulle störa mig ännu mer om bloggen var full av spam.

Catharina sa...

Jag får så mycket spam till min mail, och är livrädd för att få det i bloggkommentarerna, så nix, jag kommer inte ta bort det. Tyvärr, då får jag hellre få lite färre kommentarer. Skulle bli vansinnig om det började poppa upp kommentarer på engelska om diverse sexrelaterade saker, som det ju alltid är. Om det inte är av typen Nigeriabrev. Gah! Jag vågar helt enkelt inte ta risken...

Anonym sa...

Asså, om man inte har "masskommentarer" kanske man inte är så populär, eller? Klart man har verifieringskrav, iaf på dom populära bloggarna.

Pernilla sa...

VAd skönt att jag inte är populär då.