söndag 30 maj 2010

Vickan hjärta Daniel

Men oj vad det ska klagas.

Det klagas på att bröllopet kostar.
Idag fick hon en munblåst glasservis för 300 000 kronor av svenska folket och oj vad folk klagar över det. På facebook och i kommentarer till artiklar. Herregud, det är ju en förmögenhet. Tydligen hela 6 öre per skattebetalare.
Det klagas också på att hon ska bo på Haga.
Det klagas på att kungen ska föra henne till altaret.

Om sanningen ska fram så klagade jag själv lite i början, innan jag tänkte till lite grann, med hjälp av Mia Businessmorsan som hänger här ibland.

Låt henne gifta sig, låt henne glittra och vara lycklig. Vill man inte ha det statsskick vi har så får man klaga någon annanstans. Med sin röstsedel. Det är knappast hennes fel att det är såhär, jag har svårt att tänka mig att hon skulle kunna välja bort hela ståhejet. Hon och Daniel vill säkert hellre göra på något helt annat sätt men de tillhör några av de få brudpar som inte får styra och ställa med sin dag.

3 kommentarer:

Mia, Businessmorsan sa...

Now we're talking...! :-)
Kram Mia, Businessmorsan

PS ..och glasen var blåsta av Orrefors och ändå klagar folk - och amerikanerna klagade när Hillary Clinton också ville ha glas från Orrefors... DS

kalaslotta sa...

Det lite lustiga i det hela blir ju att de som klagar låter så mycket...o så klagar de på att media blåser upp allt så och att det här "jäkla" bröllopet får ta så mycket plats...

Sluta klaga så mycket då, då låter det mindre och tar mindre plats.

Tror du har helt rätt i att V o D skulle ha valt något helt annat typ av firande om de kunnat välja!

Från en sann rojalist!

Pernilla sa...

Precis, att Orrefors får en deal för 300 000, det är dumt för att??? Det går ju inte jättestrålande för glasindustrin idag.

Ja, det är fritt fram att klaga och haussa upp klagandet. Det är så roligt att läsa artiklarna som är skrivna så att man inte ska missa det man eventuellt kan tänkas kunna klaga på.