fredag 21 maj 2010

Hello Mr. Mulder

9 kommentarer:

simona sa...

Och helloooooooo rååååååååtari!

Äntoögekankjhgd
Jag menar änrlihane.

ÄNTLIGEN god dmmit

/nina sa...

Jag ägnar mig åt Aussie Flamingo Blush, funkar det med....

Anonym sa...

Han har varit på Månv. oxå.

Pernilla sa...

Era suputer! Både Simona, Nina och Månv. Min flaska är slut. ER? Jag fick faktiskt hjälp av min nya grannfru som var och tittade på huset, mycket trevligt. De flyttar in i midsommar.

Carolina sa...

Haha, då är väl du Dana Scully....

Pernilla sa...

Hade visserligen en rödhårig period i min ungdom men jag vet inte jag. ;)

Evalinn sa...

Hej hej! ;-)

Mia, Businessmorsan sa...

Mulder är ett utmärkt tips! Vi har nyss flyttat till villa, vilket innebär att vi efter mååååånga år i lgh har börjat ett nytt liv - med grill! För några veckor sedan var jag på Systemet o tänkte bl a köpa litet rosé - det är ju faktiskt oslagbart till grillat. Visste dock inte vad, man har ju sina favoriter, både röda o vita, men har liksom tappat stinget vad gäller rosé sedan gymnasieperioden då man drack Perle Rose...(någon som minns den??). Men när jag kom till jättestora Systemet som nu ligger jättenära dit vi flyttat, så stod den där i ensamt majestät på en hylla - Mr Mulder. Och eftersom jag kände igen honom så väl från en viss blogg som jag läser varje kväll, så var köpet gjutet!

Stort TACK för tipset! Det kommer att bli fler ggr...

Många kramar,
Mia, Businessmorsan

PS - och maken var lika förtjust, han... DS

Pernilla sa...

Mia, härligt! Jag blev lite misstänksam förra året då Mulder var slut hela tiden. Kände att SÅ stor är inte min läsekrets... Och det låter bra, fortsätt läs varje kväll.