lördag 15 maj 2010

Urk

Hemma från simhallen. Det var lika äckligt som vanligt, jag blev på lika dåligt humör som vanligt och återigen förundras jag över hur 1) äckliga alla är 2) hur man kan känna sig smutsigare efter badet, än innan.

Hu, urk och blä. Nästa gång följer jag inte med.

5 kommentarer:

Simona sa...

Alla verkar vara ute i det vackra vädret och grilla. Inte jag för jag skriver.

Jag ska nog aldrig gå till en simhall igen - fy vad äckligt det verkar. Förr gick jag inte för jag är lat, men nu har jag bättre argument. Bläää. Och jag är inte ens särskilt fobisk (vilket du, handen på hjärtat, faktiskt är min käraste Pernilla. Du borde träffa en psykolog.)

Ah, nu ska jag skriva lite till. Vissa har karaktär.

Todeloo!

Pernilla sa...

Jag träffar ju dig då och då. Räcker inte det? ;)

Lite fobisk är jag allt men då skulle du känt mig innan barn. Maj gad vilken tur att jag fick barn så att jag kunde lugna ner mig lite. Nu är jag mest äcklad, jag går inte och känner på dörren 100 gånger innan jag somnar, bara 5.

Simona sa...

Käraste P, detta är ju mitt favoritämne - du kommer nog aldrig träffa någon i hela ditt liv som är så bra på att bota fobier som jag!
Puss!

Pernilla sa...

Hur gör du då? Får man bubbel?

Isa sa...

Badhus är bland de äckligaste som finns..

Jag fullkomligen avskyr det. Alla ska vara såååååå naturliga vilket innefattar skrevande, insmörjande, gloende främmande människor som halkar runt i hudflagor och hår. BLÄÄÄÄÄ!

Det värsta är att även jag halkar runt i detta, dock med en handduk hårt virad kring kroppen.

Störd?? Jag???

Nej, badhuset får sambon klara av med barnen i fortsättningen. Sist fick jag dessutom andnöd resten av dagen vilket enligt bättre insatta kan bero på kloret.

Hoppas att ni har en härlig söndag!