tisdag 25 maj 2010

Lektörsutlåtande

Mitt i all ormdramatik igår fick jag mitt lektörsutlåtande. Åtta sidor om mitt manus. Jag tror att jag vågar kalla det ett manus nu nämligen.

Jag kommer inte att citera utlåtandet men jag är väldigt nöjd. Jag fick konstruktiv feedback och det som var positivt var att Jenny påpekade saker som jag själv har tänkt på. Känns skönt att jag ändå är medveten om var det brister, att jag inte blev förvånad och undrade hur f*n hon menade. Kul också att få veta vilka saker hon uppskattade och tyckte att jag gjorde bra.

Jag är nöjd med mitt utlåtande och jag är glad att jag anlitade Jenny. Nu ska jag bara få till det också.

13 kommentarer:

Annika sa...

Låter underbart! Jag håller tummarna för att du ska "få till det" och att vi slutligen får den slutgiltiga produkten i Sveriges (och varför inte även i utlandets) bokhyllor.

Lycka till!

Carolina sa...

Å så hääärligt! grattis, de fina orden har du helt säkert förtjänat, trust me, jag har ju en hum om vad du kan... och jag instämmer helhjärtat med föregående skribent - må du få ett långt skönt och ostört sommarlov så att du kan få till det snart!
kram, C

Malin W sa...

Vad spännande, och vad roligt att få en sådan positiv feedback. Det måste ge en massa energi till skrivandet?

Önskar dig lycka till och ser fram emot slutresultatet!

Anneli Stålberg sa...

Stort grattis! Det låter ju hur bra som helst. Ska bli kul att läsa din bok snart :)

Pernilla sa...

Tack vad ni är snälla. Och jag hoppas att ni får läsa det i en färdig bok. Jag hoppas det verkligen.

annannadesign sa...

Grattis! Förstår att det känns skönt! Lycka till med fortsättningsarbetet.

Simona sa...

Ja, ett stort och välförtjänat grattis. Att få ihop ett helt manus och sen få iväg det till lektör - det är banne mig skitstort. Och ja, Jenny är toppen.
Puss

Pernilla sa...

Tack. Sötnos.

Nina sa...

Oj vad roligt! Och vad fort det gick att få tillbaka! Nu har jag bokmärkt hennes sida så jag får skicka mitt manus dit när det är klart. Dax att fortsätta skriva då kanske. ;)

Stort grattis! Nu är det bara resten kvar då ... Hihi ...

Malin Persson Giolito sa...

Stackare. Nu måste du alltså färdigställa skiten. Redigera. Skriva om. Stryka allt du tyckte var genialiskt och upptäcka att det blir bättre då. Stackars, stackars, stackars dig.

Suck.

Nu.

Tillbaks in i redigeringsdimman.

Vi höres, kära kollega.

Anonym sa...

Ah, roligt! (Jag tänkte säga det som MPG sa, men det verkar ju onödigt. )

:)

Johanna Wistrand sa...

Bra att du inte citerar ur lektörsutlåtandet. Det tycker jag är dåligt när folk citerar min coahing och lektörsutlåtanden utan att fråga först.

Pernilla sa...

Johanna, så har jag inte ens tänkt på det. Det är ju självklart, att jag inte tänkte på det! Puh, tur att jag inte citerade utan att tänka mig för. :)

Sandra och Malin, ni är sådana muntergökar. :) Fast jag håller med lite. Jag trodde utlåtandet skulle komma i slutet av veckan och blev lite stressad när Jenny var så snabb. Glad, men stressad. :) Måste ju liksom hugga i det där nu.

Nina, bra! Tack!