måndag 13 oktober 2008

Ny läsning. - Uppdaterad

Inköpt på bokmässan. Jag fastnade i den direkt!

Bloggade från mobilen förut, därav det korta inlägget. Det är ingen handbok, vad jag vet... :) Såhär presenterar AdLibris boken Gör vad du vill av Erland Loe:

"Vi störtar. Älskar dig. Gör vad du vill. Pappa" Med detta meddelande på sin mobil förändras livet dramatiskt för 18-åriga Julie. Hela hennes familj omkommer i en flygolycka i Afrika. Plötsligt är hon ensam i familjens stora villa hemma i Norge tillsammans med en polsk hantverkare som familjen anlitat för att bygga en swimmingpool. Julie hamnar i en djup kris och vill inte leva längre. Efter ett misslyckat självmordsförsök under skolans julföreställning återstår bara att lämna landet, bort från skola och vänner. Julie hamnar på en resa där OS-atleter, flygplatsterapeuter och Saharas öken spelar en stor roll! För som vanligt lyckas Loe berätta en historia som både roar och berör!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Är det månne en instruktionsbok i hur man gör vad man vill..? För då klickar jag hem den direkt :)

FRIDA sa...

Vilken underbar färg på en bok! En sådan vill jag också ha!


Finns det några råd för hur man ska hantera konsekvenserna av att göra vad man vill, t.ex. vad man ska säga till sin chef efter att man slutat gå till jobbet för att man inte hinner det samtidigt som man skriver en bok?

Kram Frida

Anonym sa...

Den verkar fantastisk. Det är såna där storys som får mig att tvivla på min egen förmåga... Hur får man ihop det liksom?

Vad tyckte du om Anna Schulzes bok?

Kramar!