söndag 12 oktober 2008

Söndagsnöje

Idag var vi på Hem & Villa. Vi tänkte att vi var smarta som var där när de öppnade. Det var faktiskt inte bara vi som tänkte så... Jag hälsade på Mona i hennes monter och min dotter fick en anka. Som hon nästan åt upp. Tack Mona!

Sthlmsmässan hade mässan till ära inrett en barnhörna i Victoriahallen. Och they know how to do it! Istället för en otrevlig skylt om att man inte får ta med sig barnvagnar in så hade de en trevlig kille som körde valet parking för barnvagnar. Han hade rosa diadem med grejer på och körde glatt in vagnen och gav oss en nummerlapp. Ett mycket bra initativ. Lilla E hängde tålmodigt med oss på mässan i över två timmar. En kvart fick hon i lekhörnan. Sedan ville vi gå...

Stora E var outsourcad till faster och farbror och vi kände oss nästan barnfria... Det är inte alls samma sak att hålla koll på en som på två. Helt plötsligt var vi i majoritet. Vi åt lunch på Kafé Koloni i Sickla. (Där man direkt utanför hissen möttes av en trist BARNVAGNSPARKERINGsskylt som vi ignorerade). Lilla E sov gott i sin vagn och vi satt och tittade på hus- och köksritningar och kunde P R A T A i fred. Inte illa.

Dagens kändisspotting: På mässan utöver Mona då, Roomservice killarna.
På Kafé Koloni: Annika Jankell med tjejkompis.

3 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Oj vad kul att du kom fram och hälsade!

Och gissa om vi har ankor kvar. Nu har det blivit till en sport att inte kasta dem så vi får stå ut med dem nästa år också!

För övrigt gick mässan kanonbra. Däremot så har mina fötter checkat ut, kan knappt gå...

Pernilla sa...

He he, vad skönt att det gick bra även om inte ankorna gick åt... :) Hoppas du får vila fossingarna idag!!! KRAM. Det var kul att se dig med!

m family goes västerut sa...

Tänkte jag skulel ringt dig... Jag var oxå där, men på lördagen. Provar att ringa nån dag.
Linda