tisdag 14 oktober 2008

Lite sur

Har haft en hård dag. Här finns en av anledningarna till att jag är sur. På återseende imorgon. Då kanske jag är glad igen. :)

2 kommentarer:

FRIDA sa...

Hej P!


Jag ska inte säga att jag vet hur mycket jobb det är med att bygga hus, men vi har precis sålt en lägenhet, köpt en ny och flyttat så lite koll har jag på vad du går igenom.

Jag förstår att det känns för jäkligt när man inte får den service man blivit lovad. Akta er för ek vid vasken, det är helt klart värt det att köpa rostfritt. Vi satte in egna ekbänkar i köket i en fd lägenhet och det blev väldit snyggt, men de kräver en del underhåll. I vår nuvarande, nybyggda lägenhet är den en typ av laminat och först tyckte jag att det var fult men oj vad lättskött och praktiskt det är så nu är jag helt såld på det. Mina föräldrar har granit och det är väldigt elegant men svårt att hålla snyggt, man måste tvätta, tvätta, tvätta.

Har ni beslutat om en tillträdes dag så är det ju den som gäller. Det borde inte vara några problem för säljarna att ge en fullmakt, antingen till mäklaren eller någon annan. Så gjorde vi när vi sålde vår lägenhet ochd et gick jättebra!


Hoppas allt löser sig,

Kram Frida

Pernilla sa...

Frida, jag tänkte på det där med bänken inatt och det kommer förmodligen att bli rostfritt. Det är emot allt praktiskt hos mig att ha trä precis vid vasken i ett kök. Vi har det i badrummet idag och där diskar man ju inte... Det blir ändå skvalp och fult. :)

Och angående tillträdet så är det lite för många komplicerade detaljer involverade så banken godtar inga fullmakter. Inte jag heller, det här måste bli rätt.