fredag 9 januari 2009

Packa pappas kappsäck, eller bara lite lådor.

Nio lådor med leksaker.
Nio.
090109 packade vi 9 lådor leksaker.

Men det är fler egentligen. Det är en kappsäck med utklädningskläder, fyra ikeaplastlådor med hjul fyllda till bredden och lite lösa saker som ej går ner i kartonger. Nio lådor leksaker. Jag tycker att det är på tok för mycket. Jag vet att våra barn inte har ens i närheten av den leksaksmängd som en del andra har men jag tycker att de drunknar. Det var en befrielse att gå in och säga godnatt idag, man behövde inte vada fram.

Annars har vi packat 44 lådor som vi ska magasinera hos svärföräldrarna. Till det kommer väl en 20-något som ska tas med till min far.

Sjukt mycket lådor. Och det finns ännu mer saker att packa....

4 kommentarer:

annannadesign sa...

En låda/kvadrat hörde jag när vi flyttade sist. Vet inte riktigt om det stämde - flyttade från 154 kvadrat... Tänk vad mycket man samlar på sig!

Anonym sa...

Jag säger bara: Oj oj!
Många lådor bliiir det...
Kram och trevlig flytthelg, för det var väl nu va..?

annannadesign sa...

Såg precis din omröstning. När jag räknade efter som hastigast kom jag fram till att jag flyttat 16 gånger! Kan dock ha missat något ställe...

Pernilla sa...

Hmmm, vi ligger nog på den där kvadratregeln. Vi bor på 85-100 (lite olika hur man räknar) och är väl uppe i runt 80. Men som sagt. Lite saker kvar... :) Pust.

Japp Tina, imorgon är det meningen att rubbet ska flyttas. Inser dock att det blir som jag inte ville. Vi kommer att få ränna hit några dagar till.