onsdag 14 januari 2009

Too much info

Ni är ju några som har hängt här ett bra tag med mig. Jag tänkte att det är dags att vi tar vår vänskap till nästa nivå. Jag ska avslöja något väldigt privat. Om du inte vill veta privata saker om mig så kan du sluta läsa nu.

Idag skulle jag gå på toaletten mellan två lektioner. Hade en penna i bakfickan på mina jeans och tänkte att "Den där ska jag kanske flytta på. Äh. Jag hinner inte!"

Så jag satte mig och utförde mitt behov. Nummer ett. Som tur var. För när jag ställde mig upp så insåg jag att något ramlade. Pennan. En jäkligt bra penna.

Där stod jag. Med en penna i toastolen.

Fråga vem som helst som känner mig. Jag är hysteriskt renlig. Överrenlig enligt de flesta. Lite lätt fobiskt lagd när det gäller bakterier och sådant. Jag kan inte sätta mig i soffan hemma med samma byxor som jag har suttit på offentlig plats / ens på jobbet med. (I love hundtricket!). Ingen får beträda min bäddade säng. Okej mina barn, om de är nybadade med rena kläder. Är sängen obäddad mår jag dåligt om någon ens tittar ditåt. Sådan är jag.

Och där stod jag. Med penna i toastolen.

På riktigt funderade jag på om det verkligen skulle bli stopp om jag bara spolade och låtsades som ingenting. Till slut besinnade jag mig. Jag ville ju inte vara "hon den nya tjejen som gjorde stopp i toan med en penna. Blond är hon också."

Så. Som en rejäl kvinna kavlade jag upp mina armar och fingrade upp pennan utan att nudda så mycket av själva toaskålen... Det gick sådär. Efter att ha slängt pennan tog det mig väl ungefär 5-10 minuter att tvätta händerna med tvål och handsprit. Uuuuuuu. Mår fortfarande dåligt av händelsen, det var nog minst tre timmar sedan nu.

16 kommentarer:

Olivia sa...

Uuaaah stackars dig!!! Sån är jag också, så jag förstår hur du känner nu! ;-)

m family goes västerut sa...

Lite skit rensar magen Pernilla. Händer det aldrig dina barn? Jag vet inte hur många legobitar jag fått plocka upp... hehe...

Kram!

Robert W sa...

Du får väl trösta dig med att urin är lika rent som handspriten.

För några år sedan fanns det nån reklamfilm om en mamma som vaknar mitt i natten eftersom hennes lille pojke har gått upp på toaletten. Men när hon kommer till toan så märker hon att han inte har tänt ljuset. Så hon tänder, och får se sin lille gosse stå och kissa utanför toan.

Men denne supermamma står där klockan tre på natten och bara ler. För hon har ju Klorin. Ett fantastiskt, bakteriedödande medel.

Men hallå! Klorin? Har ungen bakterier i urinen? Kör honom till sjukhuset då! Stå inte där och flina!

(Men efter dessa sarkasmer får jag väl trots allt erkänna att jag också hade tyckt att det var läbbigt att behöva fiska upp en penna ur toan...)

Anonym sa...

En gång höll jag på att att kissa på mig på stan. Rusadde till t-centralen och skalade av mig kappan i panik. Flängde med den öppna handväskan och PLOPP så låg nya moblitelefonen i toan.
I toaletten.
På t-centralen.
Fiskade jag upp den? Ja.
Var det äckligt? Hell yes.
Funkade den? Japp.

Chrissan sa...

Jobbigt med såna fobier...vad duktig du var som tog upp den!

Anonym sa...

Förstår att du tyckte det var äckligt. Det hade känts lite bättre om det inte varit en skoltoalett gissar jag. istället en hemmatoalett. Som du ju maniskt städar varje dag... :-)

(PS. Jag har inte riktigt samma renlighetsnoja men jag vispar ur toaletterna varje dag själv hemma... och spritar ungarnas händer jämt och ständigt. Maken tycker jag borde söka hjälp...)

annannadesign sa...

Vilken duktig tjej du är som övervann detta! :) Tur du inte är som min kollega med stegräknaren då - vet inte huuur många gånger den simmat i toastolen...

Anonym sa...

:) Eloge till dig! Vet i tusan hur jag hade gjort. Hmmm. Hemma har jag fiskat upp än det ena än det andra. Fast med tre lager plastpåsar på handen.
Bra jobbat! Det är sån info man gottar sig lite xtra åt!:D
Kram

FRIDA sa...

Ha, ha, ha.

Själv lyckades jag tappa en svindyr miniräknare i toaletten. Jag hade precis börjat gymnasiet och var tvungen att betala många hundralappar för en avancerad räknare och påväg in på toaletten gled den plötsligt ner från högen med böcker jag bar runt på och rakt ner i toan. Plums sa det bara. Inte roligt. Jag plockade såklart upp den men den fungerade konstigt nog inte längre och pappa fick åka med mig och köpa ytterligare en (denna gång till icke subventionerat pris). Usch och fy, det var verkligen jättehemskt.


Kram Frida

Pernilla sa...

Detta var engagerande må jag säga. Vad ni är roliga! Skönt att höra att jag inte är ensam om att tappa saker i toan och jämfört med vissa av er ligger jag ju grymt i lä. Vad är väl en braig penna...!?

Som tur är så är vår personaltoalett väldigt ren så det kändes inte farligt för det.. Det var ju mest det där ni vet. :) Men på T-centralen!!!! Urrrrrrk! Där hade jag inte plockat upp en penna men mobilen hade man nog känt sig tvungen att fiska upp... ;)

Och stegräknaren.. Blä! Hade blivit dyrt för mig för jag hade såklart inte behållit den!

Och Frida... Inte kul med miniräknaren...

Robert, jo. Jag vet. Men ändå.

Linda, faktiskt så har de peppar peppar hållit sig ifrån toaletten. Kanske för att jag alltid ryter att toaletten inte är en lekplats, där har man inga leksaker och där uträttar man bara behov.... Stackars barn. :)

Nä. Nu ska jag gå och städa toan. ;)

Anonym sa...

Ha ha ha, ska jag dela hotellrum med dig på fredag? Du är ju för go vännen, men allvarligt talat så kan man inte hjälpa om man har fobier.

Och offentliga toaletter är ju sådär skoj. På min skola har vi två hål och de små träffar inte rätt när de gör nr 2 alltid, det är kul för personalen då (hände Linn i måndags första dagen på jobbet + att en unge spydde mitt under lunchen).

Kram MS

Pernilla sa...

M - japp det ska du. Häll i mig lite dricka bara så slappnar jag av och släpper lite på nojorna. Men du kommer inte att se mig gå barfota en endaste liten gång! :)

Anonym sa...

Va, på fullaste allvar? Du går inte barfota på hotellrummet???

Detta ska bli intressant att skåda... :-)

kram

Pernilla sa...

Men verkligen inte! Fatta att de städar varje rum på samma våning med samma mopp. Tror ni att de byter mopp ofta? Knappast. Alla äckligheter i alla rum simmar omkring och blandas gött. Nej tack. My feet are too nice for that. Flip flops är medicinen för det.

MonasUniversum sa...

Äh fy faaan.

Äckelpotta!!!=))

Pernilla sa...

;)