onsdag 28 januari 2009

Bloggstopp

Om någon trogen läsare tycker att jag är alldeles för dålig på att uppdatera bloggen så stämmer det. Jag har nämligen ett stort problem. Jag måste köpa en ny telefon eftersom stora IT-bolaget tog tillbaka sin och jag sedan dess lånat en från makens jobb. Nu har maken tvättat sin telefon i tvättmaskinen (jävligt onödigt, det är enklare och billigare att torka av den) och ska få en kollegas mobil. Men då vill kollegan ha den jag har. Kan man ju tycka att han har rätt till men det blir ändå jobbigt för mig. Jag måste ta ett beslut. Jag har suttit tre kvällar i rad och jämfört olika alternativ. Glöm det där med att blogga eller skriva andra texter... Jag måste hitta en telefååååååååååååån! När jag jämför hittar jag kommentarer, recensioner, prisjämförelser och annat idiotiskt att fastna i. Jag håller på att bli komplett galen. Maken hotar med att gå och köpa en åt mig imorgon, att ta över mitt beslut. Kanske skulle det vara bäst.

Jag vill ha:
-En Sony Ericsson för den senaste Nokian jag hade var skräp.
-Jag vill att det ska finnas en schysst kamera och helst blixt/fotolampa. Jag har ju sötnosar att fota och orkar inte släpa på kamera jämt.
-Telefonen ska vara tunn för den jag har nu är grymt tunn och det är kanon i mitt nuvarande yrke... Inte läge för värsta multimediaboxen när man förflyttar sig från olika klassrum hela tiden. Vill ha en som sitter fint i jeansfickan.
-Jag vill inte betala mer än 2000 för redan där tycker jag att det är för dyrt. Det är ju bara en liten telefon vi pratar om.

Problemet är att om jag vill ha schysst kamera så går priset upp. Dessutom blir de klumpiga.

Nu vill jag ha funktionerna i en C902 men jag vill att den ska se ut och kosta som W890i. Kan någon fixa det? Kan jag inte bara få som jag vill?

Arrrrrrrrrrrrrrrrgh!

0 kommentarer: