fredag 2 januari 2009

Nattliga äventyr

Inatt har jag "sovit" i tre sängar.

Se där. Det kunde vara början på en inte alltför anständig bok. Eller en tragisk bok...

Men det handlar ju såklart om den helt vanliga nattvandringen som pågår i väldigt många barnfamiljer om nätterna... En stor del av natten låg jag i Lilla E:s säng (hon låg och sparkade i min). Man kan säga att den sängen var för kort, för hård och för kall. Jag är helt slut!

Och idag ska jag till Ikea med min far. När jag bodde hemma längtade jag efter att få körkort så att jag kunde åka till Ikea själv. Pappa var sällan ett bra ikeasällskap... Och faktiskt - samma dag som jag fick körkort åkte jag till Ikea. Bara för att springa igenom varuhuset helt flyktigt, jag ville ju ut och köra mer bil...

Nu ska vi tydligen dit tillsammans, sådär 14 år senare. Ska ju bli intressant att se om våra ikeabeteenden har ändrats eller om vi liksom hittar dem igen...

2 kommentarer:

Perny sa...

Guldlock - kom jag och tänka på när jag läste det där :)

men detkanske var meningen ;)

Hemliga Pennan sa...

Hej Pernilla!

Hittade din blogg via Denise Rudbergs dito och har följt dig sedan ett tag tillbaka. Tycker att du har en ovanligt skön humor. Hemma hos oss har vi t.o.m. snott en replikväxling som du beskrev en gång här i bloggen. Den använder min man och jag då och då när livet med småbarn känns alltför hysteriskt.
Jag: Kan man lägga dem kl 18?
Han: Får man dricka ren sprit till maten?
;

Förresten, hur går det med skrivandet? Har du något färdigt? Du har väl läst om manustävlingen på Kapitel 1? Själv kommer jag att delta med manuset Fädernas skuld.

http://www.kapitel1.se/hemliga-pennan/fadernas-skuld

Vore inte detta något också för dig? Lycka till med skrivandet...!