torsdag 29 januari 2009

Så där ja

De fick mig med den här texten:

Den är tunn som ett cd-fodral och klädd för röda mattan. Och den är inte bara vacker, den är intelligent också: inuti W890i hittar du en Walkman®-spelare, snabbt 3G och en 3,2-megapixelkamera.

Med sina mjuka, kurviga linjer och sin metallfinish fullkomligt vibrerar den tunna W890i av elegans.

Det är ju MIG de beskriver! Nu är den beställd. Maken ryckte in.

Frågade ut en elev som jag såg hade den och såklart tar den suddiga bilder. Det var ju det jag visste. Men den är ju intelligent, kurvig och klädd för röda mattan. We belong together...

Nu ska jag ta mitt intelligenta, kurviga jag och ha lektion.

3 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Gratulerar till nyförvärvet :o) Nu kommer elaka jag och ger dej lite ångest....Det är tur att maken är som han är så det blir lugnare med alla husvalen sen ;o)
Kram Petronella

Maria sa...

Jag har en sådan telefon och är helnöjd. Tycker den tar helt ok bilder. Alla bilder i min blogg är tagna med telefonen (obs mest magbilder för tillfället:). Om det blir suddigt har det oftast att göra med ljussättningen. Funkar jättebra att blogga från den även fast jag inte förstått om man kan blogga utan bild från telefonen...

Pernilla sa...

Maria, låter bra det! Tack för positiv input.

Petronella, vadå ångest? Missade du att skriva ngt som att det är den sämsta telefon du någonsin har haft? Jag fattar inte. Kanske för att jag är blond och kurvig och redo för röda mattan...?