tisdag 15 april 2008

Here we go again

Jag har verkligen inte tid. Måste det börja igen? Jag har nästan börjat tröttna på serien men får inte nog ändå. Ikväll klockan 21 ligger jag i mitt hörn i soffan och drömmer om smal midja, snyggare villaområde och hunkar i trädgården.

3 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Hej! Såg att du kommenterat hos Christina! Jag letar och letar i minnet, för jag vill minnas vem du är och jag skäms för att jag inte gör det. Vad hette du på P:s forum?

För övrigt delar vi samma trädgårdsdrömmar, även om mitt villaområde är att betraktas som "snyggt". Dock är just vi, med vårt hus, katten bland hermelinerna....

Och nu har jag hittat hit!

Pernilla sa...

He he, ingen fara! Jag "var" Pysslingen... Jag har aldrig varit en sådan där onsdagspysslare, har aldrig orkat packa ihop allt och åka iväg sent på kvällen. Lite för bekväm...

Minns att vi samtidigt hade lite problem med blöjavvänjning på talibanen och Stora E, med nummer två på stranden... För ett par år sedan. Vet inte om du kommer ihåg det. :)

MonasUniversum sa...

Men det är ju DU! Jag kommer visst i håg! Och jag var aldrig där och onsdagspysslade heller. Är alltid tvungen att vara hemma med Jennifer då maken tokjobbar i veckorna..

Vad kul!