torsdag 24 april 2008

Idag har jag

...bakat de där sconesen jag hade tänkt baka igår. Lilla E stod och gnällde runt benen och kanske var det därför jag tyvärr inte blev lika nöjd som Anna-Karin, jag borde ha gjort hennes recept istället. Tog med bakverken och barnen till min gamla farmor och alla glufsade i alla fall i sig.


...och bättrat på fräknarna i solen medan tjejerna sysselsatte sig själva.


Dessutom har jag försökt korta ner en text från 4000 tecken till de önskade 1500, (en jämförelse mellan två webbsidor), stått ut med tre superstora utbrott från Stora E, haft klängig Liten E på mig halva eftermiddagen och lagat väldigt tråkig middag.

Stora E har inlett sitt fjärde stora utbrott, ligger och skriker att hon inte vill sova och har väckt lillasyster. Nu springer jag i skytteltrafik mellan blogg och sovrum. Planen var att plugga men jag har lite koncentrationsvårigheter när mina barn skriker.

Det är inte helt lätt att vara mamma med ambitioner, finns det någon stund över till lilla mig någon gång?

3 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Hej!
Som du vet springer jag också skytteltrafik, mellan mina egna projekt och killarnas behov. Jag får för mig att det blir lättare bara om ett år. När 2 är 3 och 4 är 5 (år). Vi får hoppas och tills dess fortsätta göra det som vi tycker är roligt!
Kram på dig!
Linda

Pernilla sa...

Kram tillbaka! Tänkte faktiskt på dig när jag skrev gårdagens inlägg. Vi vet hur vi har det. :)

Men idag är en ny dag! Maken är pappaledig och jag ska packa ihop böcker och lunch och cykla över till svärföräldrarnas tysta hus. Lämnar även en "att göra lapp" hemma. He he.

annannadesign sa...

Du får testa mina scones i stället - hoppas de fungerar bättre! En del säger att dinkelmjöl är svårbakt. Kan det vara det som ställde till det? Men de glufsade ju i sig i alla fall:)
Jag ska lägga ut mitt favvorecept nån dag - supersmarriga scones - och nyttiga! Måste bara skriva ner receptet först, de finns bara i huvudet, och då måste jag ju baka dem + mäta innan jag kan skriva något. Jag återkommer!
Kram!