söndag 20 april 2008

Mums

Kan ingen göra en sådan här åt mig? Det ser så gott ut men just smoothies är min latgrej. Det hävdas att de är "så lätta" att göra men jag vet inte jag. Inte min grej. Jag som utan att tveka gör hemgjord müsli etc, men smoothies känns som så mycket arbete och disk för väldigt kort njutning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också ha en sån städhjälp... du menar alltså att den är bra... JAg vill ha en sån självgående gräsklippare också... vilken lyx..
Jodå, visningen gick jättebra, tack för att du tänkte på oss. Mäklaren berättade att det varit ca 30 familjer och tittat. De flesta hade verkat väldigt positiva. Men därifrån till att faktiskt lägga ett bud, kan ju steget vara långt. Jag fortsätter att hålla tummarna.
kram

Pernilla sa...

Fortsätter att hålla tummarna! Kul att så många kom!

Jodå, roboten fungerar. Inte där det är "luddiga" mattor och man måste ju lyfta undan småsaker så att den har fri fart... Men det bör man ju göra även vid vanlig dammsugning. Fungerar super i t.ex. badrummet där det är jobbigare för oss att böja oss under skåpen, den går in där. Nackdelen är hörnen - den kan ju inte komma åt ordentligt. Men vi kompletteringsdammsuger med vanliga centraldammsugaren ibland så då tar man där. Är helnöjd!

Jag har vänner som har en självgående gräsklippare och det fungerar bra enligt dem. Ngt år när de var på semester och vi gick förbi så var den ute och åkte, märkligt men lite gulligt. Kändes som att den vaktade huset lite.. :)

Anna-Karin sa...

Oj vad den såg god ut! Smoothien alltså, inte NoNo... ;-)

Tar också gärna en om nån skulle få för sig att fixa!

Catharina sa...

Oj, smoothietillverkning är min bästa helgfrukostgren... tycker inte det är så farligt mycket disk. Lätt värt det :-) Trixet är att alltid ha frusna hallon hemma, vi brukar göra det enkelt för oss med hallon och banan, men den som du länkar till ser ju ännu smarrigare ut!

För instruktioner:

http://southsuburbia.blogspot.com/2008/01/fint-vder.html