torsdag 10 april 2008

Jag är bokstörd

Nyligen visade jag ju ett urval av böcker jag har hemma som jag inte har läst än. Den här veckan är jag överhopad med plugg, av någon anledning har jag väntat lite till sista sekunden med alla mina inlämningar. Jag jobbar bra under press men det här är nästan lite löjligt.

För att råda bot på det här begav jag mig till vårt lokala bibliotek för att få lite lugn och ro att plugga. Maken är fortfarande inte kry och fick således stanna hemma med galen ettåring.

Så, när jag har läst och läst och inte orkar läsa längre, då måste jag ju bara gå runt och titta lite på böckerna där på biblioteket. Och låna lite. Eftersom jag inte har något alls att läsa, inget alls att plugga, ej heller något annat att göra... Hyrde dessutom två filmer, det var ju så billigt och man fick ha dem så många dagar.

2 kommentarer:

Catharina sa...

Åh, jag älskar verkligen bibliotek men utnyttjar dem alldeles för sällan!! Det blev kanske för mycket kurslitteratur ett tag, och sen referenslitteratur till exjobbet. Pocketshop är en bov också... ligger ofta bättre till. Men jag inbillar mig att jag ska hänga på bibblan som mammaledig, med bebisen sovandes bredvid. Haha.

Pernilla sa...

HA HA. Good luck with that! Annars kan jag rekommendera ljudböcker i MP3n på bebispromenader eller vid amning. Perfekt!
Håller med, pocketshop är en bov i mitt biblioteksanvändande också. Hamnade nyligen i en trevlig bokdiskussion med en expedit på pocketshop. Jättekul!