måndag 14 april 2008

Klubb 33

Fanns det något som hette en gång. Betydde det att man skulle vara under eller över 33? Har jag missat tåget eller får jag ta del?

Imorse väcktes jag (nåja, jag var lite vaken innan) av skönsjungande make, två par tindrande barnögon och fina paket. Ett av paketen var ett halsband som Stora E själv hade valt. Gulligt. Om maken hade valt samma halsband så hade jag inte varit så imponerad, vad konstigt man fungerar... Han lyckades dock med beröm godkänt på sin front. Ett av paketen från honom var "en valfri ljudbok", han har gett upp att lista ut vad jag vill läsa. Så nu ska jag strax gå in och ladda ner en Mp3-bok från adLibris. Sedan ut och gå i det fina vädret, det är alltid sol på min födelsedag!

Då vi skulle ha varit bortresta till igår så hade jag gjort en tillfällig adressändring så mamma skulle få vår DN istället. Sedan har jag gått här i sjukstugan och längtat efter min DN varje morgon. Så imorse sprang jag ut till brevlådan och slog glatt upp tidningen. För att se hemska vidriga nyheter. Det kändes inte lika roligt då. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt det måste vara för Englas mamma just nu. Jag kan inte förstå, jag kan inte ta in, jag kan inte accceptera hur en del människor kan göra sådana här saker. Jag förstår verkligen inte.

7 kommentarer:

Bendel sa...

Ja det är jobbigt ibland att leva med att det finns sådana människor. Stjärnsund ligger nära där jag är uppväxt, har ibland funderat över att köpa fritidshus där för att det är så lugnt och idylliskt. Stackars lila flicka.

Pernilla sa...

Det är verkligen tragiskt.

Catharina sa...

Det är så hemskt, det går liksom inte att ta in, tårarna bara rann när jag läste det också. Som ett ljus i eländet är det ändå bra att de fått fatt förövaren och jag hoppas han blir inlåst och de slänger bort nyckeln. För nånstans är det ju bättre att ha en skyldig person och en kropp att begrava, än att leva i ovisshet. Men ändå, det är ju helt j-a ofattbart och sjukt och allt. Usch.

Unknown sa...

Grattis på födelsedagen då!

Trist att såna hemska nyheter skulle komma på din dag
Går inte att förstå hur en människa kan göra sånt, speciellt inte mot ett barn

Catharina sa...

Whoops, sorry, jag glömde gratta i frustrationen - stort GRATTIS på födelsedagen :-)

Bendel sa...

Och jag med grattade inte heller men så klart; Må du leva!

Pernilla sa...

Men tack tjejer. :)

Har haft en bra dag men har tänkt mycket på lilla Engla och hennes familj. Det är så ofattbart. När jag körde hem från skrivarkursen ikväll passerade jag en kvinna som cyklade vid vägkanten. Gick nästan rysningar längs ryggraden.